Srijeda, 24. April 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Tri horoskopska znaka kojima će avgust biti najbolji mjesec u životu

Zvijezde su se za avgust ove godine poredale tako da će neki znakovi morati da se suoče sa duhovima iz prošlosti, dok će drugi konačno uspjeti da postignu ono za čime žude čitavog života. Ako ste među ova tri znaka, spadate u drugu grupu – grupu sretnika kojima ni vrućina ni pljuskovi sa grmljavinom neće uspjeti da pokvare uživanje, prenosi Buka.

Blizanci
Pred Blizancima je veoma povoljan period, posebno kada je poslovni uspjeh u pitanju. Bit ćete spremni da uložite mnogo više napora u svaki intelektualni posao i trebalo bi da se posvetite učenju stranih jezika, a studenti da se maksimalno posvete učenju. Uspjehu se mogu nadati intuitivni Blizanci koji imaju veliku podršku Bika, Vage, Raka ili Riba, a oni koji žele da započnu saradnju sa strancima, najbolje da se za to odluče krajem mjeseca. Iskoristite sve povoljne okolnosti za posao, jer se ovakve prilike ne pružaju često u životu. Avgust je mjesec koji vam neće donijeti mnogo odmora -nasuprot, bit će puno posla, stresa i obaveza, ali ćete se na kraju osjećati onako kako ste oduvijek željeli: sretno i ostvareno. Dobro, i pomalo umorno, ali zvijezde kažu da vas već u septembru i oktobru očekuje zasluženo ljenčarenje.

Djevice
Kraljice organizacije će u avgustu moći da uživaju u onome što najviše vole – potpuno uređenom životu. Stvari će se postaviti tako da ćete uspjeti da odradite sve što isplanirate, a da vam ipak ostane dovoljno vremena i za razne zabavne aktivnosti koje već mjesecima priželjkujete. Ovo je sjajna prilika za Djevice da napreduju, što na poslu, što u životu, jer će konačno osjetiti da im je univerzum malo naklonjen i da ne moraju konstantno sve da drže po kontrolom (mada će, dabome, i dalje pokušavati to da rade). Ovo će se posebno odraziti na polju ljubavi, gdje se otvaraju nove mogućnosti – a neke od njih mogu za razultat da daju i ljubav za cio život. Samo, zapamtite – malo opuštenije.

Strijelac
Ako sarađujete sa Lavovima, Blizancima ili Djevicama, možete slobodno da očekujete da će ta saradnja donijeti jako velike rezultate narednog mjeseca. Podjednako dobre šanse za uspjeh imaju i Strijelci koji sarađuju sa drugim znakovima, ali će kod njih ipak ovaj mjesec donijeti više promjena na planu ljubavi, porodice i privatnog života generalno. Naime, zvijezde vam predviđaju miran period, a mir je ono što vam u ovom trenutku najviše treba. Bilo da ste u dugoj vezi ili ste u potrazi za novim partnerom, imat ćete osjećaj kao da sve teče kao podmazano, a vi ćete uspijevati u svemu što poželite bez previše truda. Zato ćete u narednim mjesecima i godinama na avgust 2018. gledati kao na jedan od najljepših perioda života. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,