Utorak, 21. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tri horoskopska znaka koja su pravi mamini sinovi

Preuzmite sliku

Popularno

Mamin sin je izraz kojim označavamo muškarce koji su iznimno bliski sa svojim majkama ili previše ovise o njima, do te mjere da malo toga mogu obaviti sami.

Kontekst u kojem se izraz koristi može odrediti tačno značenje.

Rak

Rak je prvi na listi. Ovaj vodeni znak je poznat po svojoj emocionalnoj prirodi i duboko ukorijenjenom osjećaju za porodicu. Rakovi su često vrlo bliski sa svojim majkama, jer cijene porodične veze i sigurnost kuće. U stanju su provesti sate razgovarajući sa svojim majkama, tražeći savjete i utjehu. Ova bliskost može dovesti do toga da su neki Rakovi pomalo razmaženi, jer su navikli na dobivanje konstantne podrške.

Lav

Drugi na listi je Lav. Kao vatreni znak, Lavovi su poznati po svojoj strasti, kreativnosti i ambiciji. S obzirom na njihov kraljevski status u horoskopu, Lavovi često uživaju u pažnji i ljubavi koje dobivaju, a to se posebno odnosi na ljubav koju dobivaju od svojih majki. Lavovi su skloni živjeti raskošno, a njihove majke često popuštaju i udovoljavaju njihovim željama. Ova razmaženost može biti vidljiva u njihovim zahtjevima, jer očekuju samo najbolje.

Ribe

Zadnje na listi su Ribe. Kao vodeni znak, Ribe su poznate po svojoj empatiji, kreativnosti i emocionalnosti. Ribama je često vrlo važno mišljenje njihovih majki i od njih često traže podršku i savjete. Ova bliska veza može dovesti do toga da su Ribe pomalo razmažene, posebno ako su njihove majke sklone popuštati njihovim željama i potrebama. (Index)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje