Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Šta želite, a šta vam zapravo treba u 2021. godini na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Preuzmite sliku

Popularno

Često se naše želje i potrebe ne podudaraju.

Teško je zapravo napraviti razliku između ove dvije dovoljno slične a opet toliko različite stvari. Godina sa kojom se polako rastajemo donela nam je velike izazove. U tom pogledu od 2021. godine imamo svi sigurno velika očekivanja. Pitali smo zvijezde šta one imaju da kažu po pitanju vaših želja i potreba u godini koja slijedi, prenosi Ženski Magazin.

Ovan

Šta želi – Ovan želi da svaki njegov trenutak bude važan. Samim tim on neće željeti da propusti ni jednu priliku koja mu padne na krilo.

Šta mu treba – Bilo bi poželjno da Ovan pronađe način da napravi par koraka unazad i uspori malo. Želje su jedno a potrebe sasvim nešto drugo, i od silne želje da zablista Ovan može sam sebi da stvori probleme.

Bik

Šta želi – Bik će želeti da se napokon skrasi i da sa nekim do koga mu je stalo provede ostatak života. Dosadilo mu je skakanje iz jedne u drugu vezu.

Šta mu treba – Pred Bikom je mirna i stabilna godina. Prije nego što se veže za nekog Bik mora sam sa sobom da pronađe način da funkcioniše.

Blizanci

Šta želi – Blizanac želi da iskusi sve što život ima da mu ponudi. Smatra da je godina koja slijedi idealni period za to.

Šta mu treba – Na sreću jednog Blizanca godina koje je pred njim daće mu sve mogućnosti za ostvarenje njegovih želja. Međutim Blizanac će morati da donese odluku u pogledu važnih i nevažnih stvari.

Rak

Šta želi – U godini koja nam dolazi Rak želi da sve ostane kako jeste, nepromijenjeno, ustaljeno. Promjene su one koje najviše plaše jedng Raka.

Šta mu treba – Godina koja slijedi je ona u kojoj Raka očekuju promjene, i to velike ali u pozitivom smjeru. Da bi izvukao najbolje iz njih Rak mora da nauči da se život konstrantno mijenja.

Lav

Šta želi – Lav želi da ostane uspješan u poslu koji obavlja, što je sasvim razumljivo jer je vrijedno radio da bi bio tu gdje jeste.

Šta mu treba – Godina koja nam dolazi donijeće Lavu poslovni uspjeh, ali moraće naći način da se zaustavi jer će sebe izgubiti zbog posla.

Djevica

Šta želi – Sve što Djevica očajnički želi je da stvari idu po planu. Kada je riječ o svakoj pojedinačnoj situaciji u životu, Djevica ima dobro razrađen plan.

Šta joj treba – Godina koja slijedi će biti još veći izazov za Djevicu od godine sa kojom smo se skoro oprostili. Djevici će biti potrebno da izađe iz svoje zone udobnosti.

Vaga

Šta želi – Vaga će ove godine željeti za promjenu da se posveti svojim potrebama. Željeće da osjeti kako je letjeti a ne uvijek koračati u koloni.

Šta joj treba – Iako pohvalno što Vage žele da se okrenu sebi, ne bi na tom putu trebalo da zanemare svoju porodicu, jer je ona ono što joj je zapravo najpotrebnije.

Škorpija

Šta želi – Škorpija će očajnički željeti da joj Nova Godina donese kontrolu nad vlastitim životom. Škorpija mašta već dugo o tome kako bi bilo idealno da bude tvorac svoje sreće.

Šta joj treba – Prije svega Škorpija treba da uživa u slobodi koju ima. Razlog zbog kog joj je život izmakao kontroli je taj što forsira većinu stvari u njemu do tačke preloma.

Strijelac

Šta želi – Prema mišljenju Strijelca u njegovom životu ne treba ništa da se mijenja. On želi da nastavi da trči za izazovima i avanturama kao i do sad.

Šta mu treba – Godina koja dolazi navešće Strelca da shvati da je ono što mu zaista treba mnogo više od zabave i konstantne jurnjave. Treba mu topli zgrljaj i utješna riječ.

Jarac

Šta želi – Jarac ne mijenja mnogo svoje želje. On jednostavno želi da njegov trud bude nagrađen u svemu što radi, bilo da je u pitanju ljubav, posao, karijera.

Šta mu treba – Godina koja slijedi međutim naučiće Jarca da ponekad treba napraviti pauzu, u nastojanju da nadmašite sebe od prošle godine.

Vodolija 

Šta želi – Vodolija žarko želi da se odupre ostvarenju tuđih očekivanja. U narednoj godini ona želi da pronađe malo vremena za sebe.

Šta joj treba – U godini koja slijedi Vodolija bi trebalo da se fokusira na stvari u kojima je dobra. A ono u čemu je najbolja je pomaganje ljudima.

Ribe

Šta želi – Ribe žele da ostave snažan utisak na svijet. One žele da ga učine boljim mjestom za život.

Šta im treba – Ribe moraju da otvore oči i da shvate da teret cijelog svijeta ne treba da nose na svojim leđima. Dovoljno je da urade onoliko koliko su u mogućnosti, ne preko toga. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,