Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Spremni skočiti u vatru: Ako imate ova 3 horoskopska znaka među prijateljima, vi ste sretnik!

Preuzmite sliku

Predstavljamo vam tri znaka Zodijaka koji vas nikada neće ostaviti na cjedilu!

Svi imaju manje ili više bliske prijatelje, ali tek nevolje pokažu koliko su oni zaista pouzdani i vjerni. Ipak i zvijezde mogu pomoći da otkrijete ko će za vas tu biti “i u dobri i u zlu”.

Bik
Znate kako kažu da su Bikovi tvrdoglavi! E pa, ako situaciju pogledate iz drugog ugla, shvatit ćete da je ipak u pitanju upornost i da nema pouzdanijeg znaka Zodijaka od Bika.
Velikodušan, vjeran i ima zaštitnički poriv koji graniči s onim koje majke imaju prema djeci. Ako želite prijatelja “do groba”, nekoga ko nikada neće odustati od vas, onda tražite Bika. Njegovo prijateljstvo je za cijeli život!

Rak
Osjećajni, puni razumijevanja i suosjećajni. To je najbolji opis Raka kada je u pitanju prijateljstvo. Iako se najčešće druže s ljudima sličnim sebi, njihova toplina zna otopiti i najtvrđa srca.
Njihova empatija im jednostavno ne dozvoljava da nekoga ostave na cjedilu pa je riječ o prijateljima koji će prvi priteći u pomoć kada se nađete u nevolji, organizovati sve i pomoći u prevladavanju svakog problema.

Jarac
Evo još jednog “tvrdoglavog” znaka. Jarčevi imaju samo uski krug prijatelja, a najbolji prijatelj im je netko ko se pokazao kao odgovoran i pouzdan. Ipak, to je upravo zbog toga što toliko cijene prijateljstvo, a ono što traže, višestruko i daju!
Imaju mnogo poznanika, ali iako i prema njima mogu biti blagonakloni, to neće biti ništa dublje. Uglavnom njeguju stara prijateljstva i spremni su na sve za prijatelja – i u vatru i u vodu. (Kurir.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,