Utorak, 26. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Šest horoskopskih znakova koji vam nikada neće biti pravi prijatelji

Možda se družite sa nekim od njih…

Neki ljudi imaju sve kvalitete da vam budu prijatelj u dobru i zlu, dok drugi jednostavno nemaju karakteristike koje krase pravog i odanog prijatelja, prenosi Stil.

Vodolija

Ovaj horoskopski znak je egocentričan i to je ono što ga najviše koči u ostvarivanju i njegovanju prijateljstava. Znaju biti veoma hladni, te im se često dešava da svoje drugare ignorišu i ismijavaju.

Blizanci

Ovaj znak Zodijaka je veoma nepovjerljiv prema drugima i treba im dosta vremena da u nekog steknu povjerenje. Zato su skeptični kada su prijateljstva u pitanju. Iako im je prijateljstvo važno, oni se rijetko gdje zadrže dovoljno dugo da bi imali prilike da izgrade iskren prijateljski odnos.

Strijelac

Riječ je o horoskopskom znaku koji je u stanju otvoreno da vam kaže da nije dobar prijatelj i da na njega ne možete da se oslonite. Nije im strano da se na dogovorena viđenja uopšte ne pojave ili da vas jednostavno ne slušaju dok im pričate nešto. Ali, ipak vas na vrijeme upozore, te ne možete reći da nisu iskreni.

Rak

Rakovi u druželjubivi i otvoreni, ali sa njima je teško izaći na kraj jer oni znaju da vas iznevjere i razočaraju uvijek iznova. Bolje im se ne povjeravajte jer ako to učinite vaše tajne će saznati mnogi.

Vaga

Riječ je o veoma podmuklim osobama kojima ništa nije sveto. Vage poštuju samo sebe, a svoje prijatelje nikad. Oni mogu sa vama nešto da dijele i da se sa vama druže ali nisu iskreni prijatelji. Ako se družite sa ovim horoskopskim znakom, vodite računa jer su skloni izdaji.

Djevica

Djevice su impulsivnog karaktera i veoma nepredvidive. Koliko god da se s njima družite, oni sutra mogu da raskrste s vama zauvijek bez imalo griže savjesti.

Nijednog trenutka neće zažaliti što u vas izgubili. S njima ćete uvijek imati oscilacije u druženju, te će jedan dan s vama biti najbolji prijatelji, a onda vam sutra neće odgovarati na pozive. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,