Četvrtak, 23. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Septembar donosi emotivnu prekretnicu za tri horoskopska znaka

Preuzmite sliku

Septembar je mjesec koji nosi specifičnu energiju, intuicija se razvija, a poslije rasterećenih ljetnjih mjeseci vraćamo se polako u realnost i rutinu. Međutim, septembar po pravilu odiše romantikom i nosi radikalne životne promjene. Rana jesen je savršena za duge romantične šetnje, ljubavne razgovore i večeri ispunjene nježnošću.

Ljubavne čari septembra najviše će osjetiti Bik, Djevica i Škorpija, piše Luftika.rs.

Bik

Zauzeti Bikovi u septembru će na ljubavnom planu osjetiti nalet strasti i originalnosti. Ovaj period je idealan za stabilne parove, kada postaju bliskiji i upućeniji jedni na druge. Septembar će zauzetim Bikovima donijeti poštovanje, razumijevanje i ljubav u partnerskim odnosima.

Bračni život obilovaće uzbuđenjima i inovacijama, a radost i zadovoljstvo neće izostati.

Period oko 9. septembra Bikovima može doneti novu ljubavnu priču, ali će morati dobro da razmisle o svojim budućim potezima i sami sa sobom odluče da li su spremni za novu vezu.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se tinejdžerski zaljubiti, ali će se i suočiti sa pojedinim dilemama.

Djevica

U ljubavnom odnosu Djevicama će sve biti harmonično, nježno i romantično. Harmonija u odnosu Djevice će podstaći na lični razvoj i jačanje samopouzdanja. Ako preuzmu odgovornost, Djevice će neazaustavljivo će hodati putem ljubavne sreće.

Parovi će uživati u septembru, koji će im donijeti nove momente i kretivnost u ljubavi. Predaće se cijelim tijelom i nove emocije će se probuditi.

Početak mjeseca stvoriće mogućnosti za novu ljubav sa iskrenom i otvorenom osobom. Romantični razgovori imaće magičan uticaj na Djevice i samopouzdanje će im skočiti do neba.

Djevicama će se u septembru ukazati šanse koje ne bi smjeli da propuste.

Škorpija

Škorpije će u septembru malo ohladiti glavu, smiriti svoj temperament i unijeti harmoniju u svoj ljubavni odnos. Konačno će se opustiti i odahnuti, jer će nevolje i brige biti iza njih. Izazov će predstavljati njihov nagon da se vrate u prošlost.

Zvijezde će im donijeti puno dobrih ljubavnih vibracija, kreativnih ideja i romantičnih vizija.

Slobodne pripadnike ovog znaka od 21. septembra očekuje preokret na ljubavnom planu. Družite se, zabavljajte, plešite, budite opušteni i flert se može pretvoriti u pravu pravcatu bajku. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,