Petak, 4. Decembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Saznaj šta posljednja cifra godine rođenja otkriva o tvojoj sudbini (FOTO)

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima. Ipak, najvažnija je poslednja cifra godine našeg rođenja.

Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda. Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga.

Hajde da uz pomoć Tuzlanskog.ba otkrijemo koji ste element i šta to govori o vama. Na primjer, ako ste rođeni 1991. godine, vaš broj je broj 1, a njegov element je metal.

Element 1: Metal (0-1)

 • Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije. U međuvremenu, nihovi nedostaci su želja za moći, luksuznim stvarima i puno novca. Odlučni su i ne tolerišu propuste.

  Element 2: Voda (2-3)


 • Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosjećajnosti i simptatiju za druge ljude. Posjeduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspješnim u karijerama vezanim za umjetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primjećuju detalje.

  Element 3: Drvo (4-5)

 • Osobe rođene pod ovim elementom su samouvjerene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkirju svijet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mjesta. Nikada nisu sebične i egoistične.

  Element 4: Vatra (6-7)

 • Rođeni pod elementom vatre su pravi avanturisti i sanjaju o putovanju oko svijeta. Ljubazni su i prirodni, znaju kako da privuku ljude.

  Element 5: Zemlja (8-9)

 • Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće ništa uraditi nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog je njihov najveći strah. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,