Nedjelja, 21. April 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Sa njima se jedva izlazi na kraj: Četiri horoskopska znaka koji važe za najteže osobe

Pogledajte u nastavku za koje znakove važi teorija da su teški i da se sa njima jedva izlazi na kraj.

Ovan 

Iako velikodušne i tople naravi, pripadnici ovog znaka znaju da budu izuzetno teški i naporni zbog svog ponašanja usmjerenog na traženje pažnje od drugih, uključujući dramu, manipulacije, glumljenje žrtve, pa čak i seksualno zavodljivo ponašanje usmjereno na “pridobijanje ljudi”.

Rak 

Plemeniti Rakovi u svojim žutim minutama mogu da steknu brojne neprijatelje zbog kojih bi ovi oko njih radije pobjegli iz svoje kože nego trpili njihove ekstremne promjene raspoloženja, teškoće u kontrolisanju bijesa i prolazne paranoje.

Vaga 

Velike diplomate i jedan od najdruštvenijih znakova horoskopa ima i jednu vrlo mračnu crtu zbog kojih ih mnogi izbjegavaju, naime vrlo su skloni pasivnoj agresiji. To podrazumijeva kontradiktorna osjećanja u trenucima stresa. Radi neriješenih osjećaja manje vrijednosti osciliraju između osjećaja manje vrijednosti i superiornosti. Ako se suoče s vlastitim ponašanjem, nemaju uvid u svoju krivicu već optužuju druge.

Riba 

Previše osjetljivi i povučeni pripadnici ovog znaka mogu da budu teško podnošljivi ako ih uhvati melanholija. Tada su pretjerano osjetljivi na svaki oblik kritike, pasivni su, neodlučni i prepuni kompleksa. (super žena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,