Petak, 17. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sa njima nikada nećete izaći na kraj: Ovo je najveća svađalica u horoskopu

Preuzmite sliku

Ne postoje horoskopski znakovi koji su savršeni, svako ima neke male bubice koje njihovi prijatelji moraju da trpe, ali zauzvrat imaju i pozitivne osobine. 

Postoji jedan znak koji je u svakoj situaciji spreman za raspravu. Radi se o generalno stabilnom, ali često tvrdoglavom Biku.  Bik svoje mišljenje smatra opšte prihvaćenom činjenicom, i on zna najbolje šta njegovi najdraži treba da urade. Obično će vam dati savjet i ako ga ne pitate. Prije svega Bikovima je jako teško da prihvate mišljenja i stavove koji se sudaraju sa njihovim. Ljudi rođeni u ovom znaku čim osjete da ih ubjeđujete u nešto oni odbijaju sve što kažete.

  • Ovaj zodijak nije uopšte zainteresovan za nove ideje, i lako će napasti vas lično ako mu se ne svidi šta pričate. Također, osjećaju potrebu da zaštite sve svoje stavove na veoma agresivan način.  Bikovi mrze da priznaju svoje greške. Često nisu ni svjesni toga da su pogriješili, ali i kada jesu to nipošto ne bi priznali. Veoma su trvdoglavi i to dolazi do izražaja kada se nađu u neprijatnoj situaciji.  Kada Bikovi osjete da sagovornik ima neke stavove koji su suprotni njihovim moralnim vrijednostima, to može da pokrene ogromnu raspravu.

  • Bik svoj moralni kod smatra osnovom i uvijek je spreman da ga odbrani.  Kada jednom pokrenete tu raspravu, bolje priznajte svoje greške prije nego što svađa eskalira i izgovore se neke nepovratne riječi.

    Također Bikovi ne vole nikakve promjene. Ako osjete pritisak da neko želi da promijeni nešto u njima često će da odreaguju veoma burno. Oni imaju vrlo jaka mišljenja o svemu i ne vole da osjete socijalni pritisak koji insistira na promjeni. (telegraf.rs)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,