Petak, 17. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

S njima je baš sve teško: Ovo su tri najiritantnija horoskopska znaka, da li je vaš među njima?

Preuzmite sliku

Popularno

Svi mi imamo neke karakteristike koje drugim ljudima idu na živce, a ponekad nam i samima one postaju problem, piše Index.hr

Prema pisanju astrologa sa stranice Your Tango, ova tri horoskopska znaka najviše iritiraju druge ljude.

1. Ribe

Iako su Ribe nježne prirode, dobronamjerne i imaju velike snove, ljude kod njih često živcira što naizgled zaboravljaju da drugi ljudi ne proživljavaju sve tako duboko kao oni.

Svima otvaraju srca, a onda budu beskrajno iznenađeni kad im neko povrijedi osjećaje. Budući da svoj svijet grade na emocijama i fantazijama, od porodice i prijatelja stalno traže podršku i neprestano se žale oko istih stvari.

2. Blizanci

S Blizancima nikad niste načisto oko toga šta oni stvarno misle jer ni oni sami to često ne znaju. Prilagođavaju svoju ličnost trenutku kako bi se prikazali u što boljem svjetlu.

Nikad ne možete biti sigurni jesu li vam Blizanci pokazali svoje pravo lice ili se pretvaraju kako bi vam se svidjeli.

3. Ovan

Ovnovi nemaju namjeru biti šefovi ili buntovnici, ali se zbog toga neće ni izvinjavati. Oni jednostavno znaju šta žele i napravit će po svome, bez obzira na sve.

Ovnovi su ili vođe ili usamljenici, nikad sljedbenici. Iako se to na prvu čini vrijednim divljenja, ljudima brzo dosadi kad se počnu svađati oko svake sitnice. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,