Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Romatične, nježne i emotivne: Dame u ovom horoskopskom znaku su kraljice ljubavi

Preuzmite sliku

Popularno

Požrtvovana, maštovita, odana i saosjećajna – sve to krasi damu u ovom znaku Zodijaka!

Naravno, riječ je o Ribama

Ribe su jedan od najzagonetnijih i najromantičnijih znakova. Takođe, Riba zbunjuje, ali u isto vrijeme plaši svoje ljubavnike. Ipak, bez obzira na to koliko je teško voljeti Ribe, gotovo je nemoguće ne voljeti ih.

Emocije Ribe su lako vidljive u njenim očima. Ona jednim treptajem može svom partneru pokazati svu svoju ljubav.

Ona ima sposobnost razumijevanja bez objašnjavanja, ona prihvata bezuslovno i svaka druga vrsta ljubavi u poređenju s njenom izgleda beznačajno.

Kada Riba voli to ne može biti polovično. Ona potpuno otvara svoje srce.

Riba ima stidljivi osmijeh i daje zavodljive poljupce. Riba je romantična i sanjiva po prirodi; njoj nije teško da zakorači u svijet fantazije, koji ne samo da stvara, nego živi u njemu većinu vremena. Bez obzira na to šta Riba radi, to jednostavno izgleda čarobno.

Jedan od njenih najvažnijih opojnih dijelova je način na koji voli. Riba voli da ugodi i veliko zadovoljstvo joj pruža kada ugađa svom partneru.

Riba uvijek iznenađuje svog partnera. Svaki dan s njom je nova avantura, jer svaki dan ona će biti drugačija od prethodnog dana.

Riba se ne zadržava samo na priči kada govori o svojim snovima i onome što želi da ostvari – ona to zapravo i učini. Njoj je jasno da sve što je vrijedno vrijedi čekati. Riba je najstrpljivija i ima najviše razumijevanja od svih znakova, a ta utjeha je ono zbog čega joj se njen ljubavnik uvijek iznova vraća.

Bez obzira koliko su ludi njeni snovi s vremena na vrijeme, nakon što njen partner vidi iskru u njenim očima – ona mu se uvlači pod kožu – i on postaje zauvijek zavisan. (atma.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,