Utorak, 2. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Rođeni u ova četiri horoskopska znaka ne mogu biti osobe od povjerenja

Nije zdravo čuvati tajne samo za sebe, bolje je ispričati ih nekoj osobi u koju imamo povjerenja.

Ali često je teško prepoznati kome zaista možete da vjerujete, a ko će jedva da dočeka da oda vašu tajnu drugima, prenosi index.hr. Ipak, astrolozi smatraju da vam u tome može pomoći horoskop i izdvajaju znakove u koje ne bi trebalo imati povjerenja:

Ovan 

Ovnovi lako planu, a kada ih neko naljuti, u stanju su odati i njihove najmračnije tajne samo kako bi ih povrijedili. Iako zbog takvih ispada kasnije obično zažale, njihova nagla narav ne čini ih osobama od povjerenja.

Blizanci 

Brbljivim Blizancima tračarenje je omiljen hobi, pa im nemojte povjeravati tajne čak ni ako su vam najbolji prijatelji. Ali nemojte im puno zamjeriti tu njihovu manu, jer oni jednostavno izgaraju od želje da kad saznaju nešto novo to ispričaju drugima.

Strijelac 

Baš poput Blizanaca, Strijelci obožavaju da pričaju i često su poznati kao najveći brbljivci u društvu. A uz po koju čašicu viška pričaju i o svemu što ne bi smjeli pa ste sigurniji ako im ne povjeravate svoje tajne.

Vodolija 

Osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku možete povjeriti svoju najmračniju tajnu i biti sigurni da je nikada neće odati nikome, ali težinu vaših ostalih tajni procijeniće oni sami. Vodolije su obično jako slobodoumne, pa bi mogle da se narugaju vašoj potrebi da uobičajene stvari smatrate tajnama i prepričaju ih u društvu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,