Ponedjeljak, 16. Septembar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pripadnicima ovih horoskopskih znakova prijateljstvo nije prioritet

Iako je riječ o veoma društvenim pripadnicima Zodijaka, oni su jednostavno prilično nestalni i ne znaju da cijene vrijednost koju prijateljstvo nosi sa sobom. Skloni su da brzo mijenjaju sferu interesovanja, a samim tim i društvo, pa nije ništa čudno što na njih nikada nećete moći da se oslonite.

1. Vodolija

Vodolije su veliki egoisti, u životu veoma cijene svoj komfor i svoju korist, a tako se ophode i prema svojim prijateljstvima. Oni ne žele negativnu energiju u svom životu i neće naći za shodno čak ni da saslušaju šta vas muči. Jednostavno će vam reći da ste im naporni i onda vam se neko vrijeme neće javljati, piše Lepota i zdravlje.

2. Strijelac

Strijelčevi su svjesni da nisu baš najtalentovaniji za odnose sa ljudima, ali to ih ipak neće spriječiti da se usele u vaš život. Potrudiće se da vam postanu prijatelji, a onda neće poštovati vaše vrijeme, biće nedostupni kada im je potrebna pauza od svega, bez obzira na to da li vi želite da komunicirate sa njima i imate nešto važno da im kažete. Oni često sebe stavljaju na prvo mjesto i mogu biti veoma sebični, pa na prijateljstvo sa njima uvijek gledajte sa rezervom.

3. Blizanci

Iako su uvijek okruženi gomilom ljudi, blizanci su veoma skeptični, kada su prijateljstva u pitanju, nikada se potpuno ne otvaraju pred ljudima i svakoga uzimaju sa rezervom. Iako su u svakom društvu prihvaćeni i voljeni, tu će se zadržati samo dok je njima interesantno, a kada im dosadite odlaze bez pozdrava.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje