Četvrtak, 6. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pripadnici ovih horoskopskih znakova vjeruju samo sebi

Sigurno ste primijetili kako vas neke osobe gledaju sumnjičavo, kako su uvijek loše volje i ne vole previše prisan kontakt s drugim ljudima. Iako se većina njih oduvijek ponaša tako, kod nekih je takvo ponašanje prouzrokovano lošim iskustvom zbog kog su prestali da vjeruju ljudima oko sebe.

Takvi ljudi najčešće su pripadnici sljedećih horoskopskih znakova:

Bik

Bikovi nisu ljubitelji samouvjerenih osoba. Nikako ne vole kada im neko ističe u čemu je bolji od njih, a ako ih budete javno ponižavali, oni vam neće ništa reći, nego će vas samo potajno mrziti.

Rak

Iako jako osjećajan, Rak je sposoban mrziti sve oko sebe ako se ne osjeća voljeno. Kada ga drugi povrijede, jako se naljuti i to pokazuje pasivno-agresivno.

Djevica

Osobe rođene u znaku Djevice ne podnose ljude koji se ponašaju suprotno od njihovih želja. Kada osjete manjak poštovanja, odmah se izoluju i isključe vas iz svog života.

Škorpija

Škorpije su vrlo sumnjičave osobe. Nikome ne vjeruju do kraja. Vrlo lako ih možete povrijediti, a da ni ne znate da ste to učinili. Uvijek su spremne za osvetu i svetiće vam se kada se budete najmanje nadali.

Jarac

Jarčevi su najpouzdaniji i najvrjedniji od svih znakova i zato ne vole kada neko dovodi u pitanje njihov profesionalizam. Smatraju da znaju šta rade i nije im drago kada neko provjerava svaki njihov korak.

Vodolija

Vodolije mrze pretvaranja. Ne mogu podnijeti dvoličnost i to će vam dati do znanja. Prilično loše reaguju kada im neko sugeriše da bi mogli da promene nešto na sebi i vrlo vjerovatno će započeti svađu tim povodom. (lepotaizdravlje.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,