Subota, 6. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Prijateljstvo nakon ljubavi: Ovi znakovi ostaju u dobrim odosima sa bivšima

Njima je jako teško da se pomire sa činjenicom da je njihovoj vezi došao kraj.

Čak i nakon što prođe određeno vrijeme, njihova nada za pomirenjem je samo još veća. Ipak, ako ne dođe do obnavljanja romanse, oni će prihvatiti i prijateljstvo, samo kako bi im bili blizu.

Kako piše Your Tango, ovi horoskopski znakovi najčešće ostanu prijatelji sa bivšima.

Rak

Teško je pronaći osobu rođenu u znaku Raka koja nije opsjednuta sa svojom bivšom ljubavi. To obično nema veze s tim jesu li sretni ili nesretni u trenutnoj vezi, oni jednostavno ne vole gubiti osobe u svom životu. Upravo zbog toga su skloni zaboravljanju razloga raskida pa uporno pokušavaju obnoviti odnos s bivšim partnerom, prenosi cosmopolitan.rs.

Ribe

Ribe često žive u svom nerealnom svijetu u kom idealizuju stvari na koje bi trebali zaboraviti. Njima se najčešće događa da nekoliko puta obnavljaju propalu vezu i na kraju odustanu, no ipak ostanu prijatelji s tom osobom kako bi je barem na neki način kontrolisali.

Vaga

Vage su opsjednute s njihovim bivšim partnerima. One su jedne od onih osoba koje neprestano ispituju prijatelje da umjesto njih provjeravaju društvene mreže njihovih bivših ljubavi. Nakon nekog vremena i same se odluče obratiti bivšem te nakon toga vrlo brzo razviju prijateljstvo s njim. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,