Srijeda, 22. Maj 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Prenagljuju u emocijama: Ova četiri horoskopska znaka previše žure u vezama

Koliko god pokušavali da se kontrolišu ovi znaci zodijaka se previše brzo zaljublju i prenagljuju u svojim emocijama i planovima za budućnost. Upravo zbog toga često se suočavaju sa bolnim raskidima.

Strijelac 

Iako vole da budu solo Strijelčevi će brzo osjetiti nervozu ako su duže vrijeme sami. Kada im se dopadne neka osoba, oni postaju veoma nestrpljivi. Učiniće sve da je osvoje, ali veoma često zaboravljaju na taktičnost. Samim tim u očima svog partnera izgledaju neurotično i unose veliki nemir.

Ovan 

Vatreni Ovnovi obožavaju da kontrolišu sve, pa i vezu, ali i da diktiraju tempo kojim se ona razvija. Pripadnici ovog znaka nemaju vremena za gubljenje, vole sve brzo, direktno i jasno, te kada naiđu na tajanstvenog muškarca postaju živčani.

Djevica 

Djevica zna šta tačno želi, a zna da će doći do svog cilja ako jasno i glasno to izgovori. U slučaju da nije dovoljno hrabra ili sigurna u sebe da artikuliše svoje želje, ona će se odlučiti za pasivno-agresivni pristup i manipulacijom pokušati da dobije tačno ono što je zamislila.

Lav 

Kod Lava ne postoje riječi sporo, postepeno ili polako. Osobama rođenim u ovom znaku potrebno je stalno uzbuđenje, te kod njih su prisutne velike osilacije emocija. Osim što Lava morate slušati i oslanjati se na njegove želje, moraćete mu udjeljivati komplimente i govoriti koliko je bolji od svih vaših bivših. (super žena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,