Ponedjeljak, 3. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Poteškoće i opasnosti vrebaju: Pet horoskopskih znakova koji moraju biti oprezni u aprilu

Preuzmite sliku

Popularno

Astrolozi otkrivaju koji horoskopski znakovi se mogu suočiti se poteškoćama u narednih mjesec dana.

Proljeće uvijek donosi svježe emocije u naše živote – pod uticajem osjećanja spremni smo da se otvorimo novim stvarima i upustimo se u avanture, nadajući se promjenama na bolje. Međutim, stanje euforije ponekad zamagljuje um i sprječava nas da dobro razmislimo o koracima koje želimo da napravimo.

Otkrivamo za koje predstavnike horoskopskih znakova je posebno važno da zadrže bistar um u aprilu.

Bik

Bik će u aprilu morati da se pobrine za sigurnost „imovine“: promijeni sve lozinke i još jednom provjeri brave. Zvijezde savjetuju da se čuvate strateških partnerstava i, ako je moguće, smanjite bliske kontakte sa nepoznatim ljudima. Bolje je da sve odgovorne odluke donosite sami, posebno ako se tiču vaše zaštite. Od 12. aprila, kada se kvadrati Venere i Plutona spoje, povećava se rizik da postanete žrtva manipulacije i obmane. Budite izuzetno oprezni i pazite na sve nove projekte i prijedloge, prenosi Ženski magazin.

Djevica

Za Djevicu, najopasniji trenutak dolazi tokom kretanja Plutonovog kvadrata do Merkura – ​​ period od 17. do 18. aprila. U ovom trenutku može vas čekati nepredviđena ekstremna situacija. Najbolje rješenje bi bilo da odbijete poslovne sastanke i odložite putovanja inače sve možda neće ići kako ste planirali, a odmor će donijeti samo razočarenje. Kraj mjeseca može predstavljati otežanu situaciju u vezi sa finansijama. Mnoge Djevice će moći lako da riješe ovaj problem ako se na vrijeme obrate za pomoć starijim rođacima.

Strijelac

Početak mjeseca obećava da će biti plodonosan, ali opterećenje koje vas očekuje može snažno da pogodi slabe tačke zdravlja. Za to vrijeme, uvjerite se da vaša rutina odgovara vašem produktivnom rasporedu: češće izlazite napolje, odustajte od loših navika, vježbajte, idite u krevet na vrijeme i ne čitajte vijesti prije spavanja. Krajem mjeseca, budite oprezni, konjunkcija Merkura i Jupitera 21. marta može da unese haos u vaš život – posebno će uticati na vaše poslovanje. Takođe je moguće da će vas mnogi ljudi na čiju pomoć računate odbiti i iznevjeriti. Moraćete da se oslonite samo na sopstvene snage.

Vodolija

U aprilu Vodolije rizikuju da podlegnu svojim osjećanjima i isključe glas razuma. Vjerovatno će na njih uticati proljetno sunce i izoštravanje prirodnih nagona. Zašto bi trebalo da budete oprezniji? Jer nije zlato sve što sija. Ne slušajte unutrašnja osjećanja, već procijenite čovjeka po postupcima i stavovima, inače rizikujete da padnete na mamac manipulatora. Pokušajte da kontrolišete svoje emocije i ne dajte svoje srce osobi koja bi vas mogla razočarati.

Ribe

April obećava neke nesporazume i sukobe Ribama. Vjerovatno će vaš partner prestati da obraća pažnju na vas i rjeđe će biti kod kuće, zbog čega ćete imati mnogo pitanja. Zvijezde savjetuju da ne žurite sa zaključcima, već da o svemu mirno razgovarate. Oprez ne škodi, ali nemojte biti kategorični u svojim sudovima – poslušajte stav partnera. Ako nije moguće uspostaviti bolje odnose razgovorom, onda ćete morati da preduzmete važnije korake i pređete na akciju. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,