Nedjelja, 19. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Planu u sekundi: Ova tri horoskopska znaka najlakše je naljutiti

Preuzmite sliku

I dok neki ljudi ostaju smireni i u dramatičnim situacijama, drugi su u stanju planuti i na najmanju sitnicu.

A ako je vjerovati astrolozima, najviše “ljutica” rađa se u tri horoskopska znaka. Provjerite jeste li možda i vi među njima.

Ovan

Tvrdoglavi i često jako živčani Ovnovi skloni su burno reagirati na svaku sitnicu. Razljutiti ih možete i ako se ne slažete s njihovim stavovima, a vaše kritike najčešće će doživjeti kao ruganje. Vrlo su tvrdoglave naravi i rijetko dopuštaju ikome da im nameće svoje mišljenje i stavove.

Djevica

U ovom znaku rađaju se perfekcionisti koji mogu biti jako kritični prema sebi, ali i drugima ako ne ispunjavaju njihova najčešće previsoka očekivanja. Nešto što netko drugi ne bi ni primijetio, njima bi moglo jako zasmetati i razljutiti ih pa s njima nikada ne možete znati na čemu ste.

Škorpion

Ponosne Škorpione uvrijedit će i najmanja kritika na račun njihova izgleda, pogotovo ako im je iznesena iza leđa. Od njih uvijek možete očekivati i jako burnu reakciju jer su po prirodi svađalice, a ne želite ni da vam postanu neprijatelji jer znaju biti jako osvetoljubivi. Izbjegavajte ih i kada imaju loš dan jer će i vaš pokušaj da ih oraspoložite najvjerojatnije završiti svađom.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,