Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pet horoskopskih znakova koji spadaju u kategoriju najgorih vozača

Preuzmite sliku

Nekim vozačima nije problem da stoje u koloni, dok će drugi na samu ideju gužve radije ostati kod kuće.

Vožnja autom je uobičajeni dio svakodnevnog života i vjerovatno ste nemali broj puta komentarisali kako vozi vaš partner, prijatelj, prijateljica, brat, sestra… ali i vi sami. Nevjerovatno je da zapravo ono najgore u nama na površinu ispliva upravo u trenucima kada vozimo, a kod nekih je horoskopskih znakova to posebno izraženo. Ovi horoskopski znakovi su najgori vozači.

Ovan

Njihovo je ime “road rage” i oni su zaista “Pobjesneli Maks”. Njihov vladajuća planeta je Mars (bog rata), što je poprilično nezgodna kombinacija. Vrlo su impulsivni i tvrdoglavi, ali zato su idealni kada je riječ o automobilskim trkama. Jako se trude da zadrže kontrolu i svjesni su da su tek započeli svoju običnu vožnju po putu, a ne neku misiju o kojoj zavisi sudbina čitavog čovječanstva.

 • Strijelac

  Ovaj će znak pratiti i put i druge vozače. Biće fascinirani malenim žutim autom u drugoj traci ili će posmatrati oblake. Neće uvijek stići da uoči saobraćajni znak, ali uvijek će zato primjetiti novi kafić usput.

  Bik

  Obično su smireni i metodični, ali njihova tvrdoglavost ih pretvara u prave takmičare u saobraćaju. Vrlo su zaštitnički nastrojeni prema svojoj poziciji pa će im teško pasti kada im se neko ubaci na put. Previše su zaljubljeni u svoj automobil da bi rskirali kakvu ogrebotinu, ali celi će dan pričati o tome kako ih je neko presjekao.

 • Ribe

  Vrlo emotivan znak koji će primjetiti sve svađe tokom puta i to će ih emocionalno unervoziti. Neće potrčati da se svađaju s drugim vozačima, ali teško im je da vide put zbog suza u očima.

  Vodolija

  Jako su inovativni i individualni. Stvaraju svoja pravila i poštuju zakone sve dok se ti zakoni ne nađu na njihovom putu i ugroze im planove. Ako ih niko ne vidi, Vodolija nema problema sa skretanjem u jednosmernu ulicu ili prolaskom kroz crveno na semaforu. (novilist.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,