Subota, 6. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ovo su tri psihički najnestabilnija horoskopska znaka

Psihičko stanje ličnosti često je uzrokovano brojnim nedostacima, a astrolozi tvrde da se tri zodijaka posebno ističu na ovom polju. Zbog svoje poljuljane svijesti i nesigurnosti, često dolaze u problem što drugi veoma dobro koriste. Koliko su labilni, to znaju samo oni, te stoga pazite kako se ponašate kada ste s njima u društvu, piše Azra.ba.

Ribe

Ribama je često teško da ostanu pribrane i stabilne, a što se duže suzdržavaju, to veću štetu prave svom psihičkom zdravlju. One misle da se njima događaju najgore stvari u životu, zbog čega im s godinama popuštaju živci pa je moguće da im se dogode iznenadni histerični ispadi. Često pate i od raznoraznih fobija.

Vodolija

Vodolije često doživljavaju kao otkačene i blesave, dok ih njihovi najbliži smatraju izuzetno jakim osobama. Osobe rođene u ovom znaku u stanju su stoički da prebrode razne teške udarce u životu, dok ih s druge strane neke sitnice mogu razbjesniti.

Škorpija

S pravom ih karakterišu kao najmračniji znak horoskopa. Osim što su često depresivni i namrgođeni, oni su i veliki agresivci. Najčešće prolaze kroz razne životne faze, a kada upadnu u onu najmračniju, skloni su agresivnim ispadima i pravljenju scena. Također su jako osvetoljubivi, zbog čega Škorpiji posebno ne želite da se zamjerite. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje