Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovo su tri najnespretnija horoskopska znaka

Preuzmite sliku

Sigurno imaš tu osobu u krugu prijatelja ili porodice – kojoj stalno nešto pada na pod, prevrne slučajno punu čašu ili jednostavno joj se događaju nezgode jedna za drugom. To je također dio života – posebno ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka.

Oni su jednostavno nešto nespretniji od drugih.

Ribe 

Ribe imaju puno mašte, rado sanjare, jako su empatične te intuitivne. Ali: ribe su sklone haosu te mogu biti prilično nespretne. Smatraju greške uglavnom većima nego što to doista jesu pa im je teško nositi se ispravno s pravim problemima, prenosi Miss7.

Bik 

Sasvim svejedno radi li se o poslu ili svakodnevici: bik bi najradije uvijek imao kontrolu, ali mu to u nekim situacijama jednostavno ne uspijeva. Fleksibilnost i spontanost ne ubrajaju se u njegove prednosti pa mu je često teško nositi se s neplaniranim situacijama. Spotiče se od jedne nezgode do druge. Na sreću posjeduje dovoljno humora kako bi većinu nezgoda opušteno prihvatio.

Blizanci 

Blizanci mogu biti jako impulsivni te brzati sa zadacima i aktivnostima te se prihvatiti nečega čemu zapravo nisu dorasli. Zbog toga što se precjenjuju često se nađu u situacijama kad se na kraju spotaknu o vlastite noge. To može opteretiti blizance, jer su prilično samokritični i rijetko si opraštaju svoje greške. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,