Petak, 17. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovo su tri najlabilnija horoskopska znaka

Preuzmite sliku

Možda oni djeluju da su psihički stabilni ali to je samo varka …

Ribe

Tolika hipersenzibilnost smještena u jednoj osobi ne može nikome doneti dobro. Ona standardno misli da se uvijek njoj dešavaju najgore stvari u životu i to uopšte ne može da podnese. Često umije da kaže da će da poludi. Već od puberteta njoj kreću da slabe živci a kako koja nedaća naiđe tokom života, tako je Riba sve bliža ponoru. Povremeni histerični ispadi su joj svojstveni, kao i raznorazne fobije koje se periodično smjenjuju ali se njihov broj ne smanjuje.

Vodolija

Ljudi ih inače doživljavaju ko fijuke. S druge strane, njihovi bližnji smatraju da je jedna Vodolija izuzetno jaka ličnost koja može da izdrži sve nedaće. I jeste, sve dok joj ne pregore žičice u glavi. Jer koliko god ona izgleda kao vesela i pozitivna, u njoj čuči veliki depresivac.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka važe za najveće mračnjake. Osim što često djeluju nadobudno i namrgođeno, oni su i veliki agresivci. Kada upadnu u mračnu fazu, proradi im bijes pa tako razdraženi skloni su fizičkom obračunu i pravljenju scena. Pored toga, njih jedna njihova osobina često može da prevede na tamnu stranu, a to je osvetoljubivost. (lepotaizdravlje.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,