Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovo su najopasniji zankovi u horoskopu

Preuzmite sliku

Prema astrologiji, svaki znak ima negativne osobine koje su pomiješane sa pozitivnim, ali kod nekih negativne prevladavaju.

Neki su tvrdili da je prema podacima FBI-a najopasniji horoskopski znak Rak jer je u njemu rođeno najviše serijskih ubica, ali to nije tačno. Štaviše, istraživanje u koje su uključeni podaci 488 ubica pokazalo da je da su Rakovi najmanje opasni. Ko je onda najopasniji?

Prema osobinama znakova i statistici, najopasniji su Jarčevi, a slijede ih Lavovi i Škorpije.

Jarac

Šta ga čini opasnim: Pravi je kriminalac s bezbrižnom naravi. Jarčevi su spremni da počine zločin, bilo da je riječ o džeparenju ili ubistvu. Problem im pravi njihova bezbrižnost pa ih lako uhvate.

 • Lav

  Šta ga čini opasnim: Psihotičan je i nagle naravi. Ovaj vatreni znak je pod kontrolom Merkura što ga čini psihotičnim i spremnim da počini zločin radi slave.

  Škorpija

  Šta je čini opasnom: Ljubomorna je, agresivna i sklona sadizmu. Ljubomorne i agresivne Škorpije mogu da budu jako opasni kad okolnosti nisu njima po volji. Zbog svoje sadističke prirode vole da manipulišu drugima, pa čak i ako nisu u stanju sami da počine zločin, lako mogu da izmanipulišu druge da to urade umesto njih. Plaćene ubice najčešće su u horoskopu upravo Škorpije. (b92.net)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,