Ponedjeljak, 14. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovo su najopasniji horoskopski znakovi: Ovnove privlači oružje, a Blizanci su skloni prevari

Preuzmite sliku

Rakovi su skloni nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, Bikovi najčešće rade sami i nikome ne govore o tome, a najviše vole poslove s malo rada, ali s velikom zaradom.

Jeste li se ikada zapitali koji su to najopasniji horoskopski znakovi i za što su sve sposobni? Ne brinite, osim što vam može reći koji su znakovi dobri u ljubavi i kompatibilni, isto tako, horoskop vam može reći koji su jedni od najopasnijih znakova i na šta su sve spremni.

Ovnove privlači oružje

Ako se bave kriminalnim radnjama, najvjerovatnije to rade po ugovoru, odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su utjerivači dugova, ucjenjivači ili plaćene ubojice.

Lavovi su jako impulzivni pa su često prenagli

Nakon Ovnova, osobe rođene u znaku Lava spadaju među one koji najčešće nose ili posjeduju oružje. Nisu im strane ni provale, a ni hakiranje. Problem je njihova impulzivnost, usprkos dobro razrađenom planu (ako im se da zamarati s detaljima), najčešće vrlo loše prođu jer ih činjenica da su uhvaćeni potpuno šokira pa brzo sve priznaju.

 • Blizanci su skloni prevari

  Ako se i bave kriminalom, najčešće je riječ o prevarama. Blizanci ne hodaju uokolo prijeteći pištoljem, njihovo su oružje lažna obećanja. Kada ih uhvate, svim se silama pokušavaju spasiti, makar i odavanjem imena pomagača. No čak je i tada moguće da lažu samo kako bi se izvukli.

  Bik ne može odoljeti novcu

  Osobe rođene u ovom znaku obično su upletene u poslove koji podrazumijevaju malo rada, a veliku zaradu, poput pranja novca i krađe. Najčešće rade sami i nikome ne govore o tome. Ako ih uhvate na djelu, pokajat će se i pokušati izazvati milost.

 • Rakovi misle da su neki nasilje ‘zaslužili’

  Rakovi su skloni nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je riječ o ubojstvima iz strasti ili osvete i otmicama. Oni teško kontrolišu svoj temperament, pa su Rakovi u stanju ubiti svog šefa zbog otkaza. Kada ih uhvate, Rakovi djeluju izgubljeno, no i dalje smatraju kako su njihove žrtve to ‘zaslužile.’

  Djevice sve pomno isplaniraju

  Među pripadnicima zemljanih znakova, Djevice su najmanje sklone kriminalu. Ako se i uključe u mutne poslove, to će biti pomno razrađeno. Kao i drugi pripadnici zemljanih znakova, najskloniji su financijskim prevarama. Zbog svega toga su Djevice kao kriminalci vrlo opasni. Oni se neće upuštati u sitne prekršaje. Ako već riskiraju svoju slobodu, to rade iz velike koristi ili radi slave. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,