Četvrtak, 4. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ovo su horoskopski znakovi kojima maj donosi uspjeh u karijeri

Kada razmišljate o svojim ciljevima po pitanju karijere, šta vam prolazi kroz misli? Da li zamišljate sebe na nekoj važnoj poziciji? Da li već vidite proslavu u firmi povodom vašeg unaprjeđenja? Ispravite nas ako griješimo, ali većina nas je sklona tom da vidi svoj cilj, prije nego što uopšte započne trku. Nema ništa loše u tome da vas um vodi ka slavi, ali sanjati o slavi nije isto što i doživjeti je.

Kada je karijera u pitanju donosimo vam ovom prilikom malu pomoć sa astrološkog aspekta. Otkrivamo vam kojim će to znakovima u Zodijaku mjesec maj donijeti sreću i prosperitet. Maj je dosta statičan po pitanju većine znakova, međutim kad su u pitanju Lav, Bik i Vodolija stvari su drugačije. Ovog mjeseca će imati mogućnost da napreduju i približe se ostvarenju svojih ciljeva kad je posao u pitanju, prenosi Ženski magazin.

Ako ste jedan od ova tri znaka, ne treba da stremite ka tome da odmah vidite plodove svog rada. Odloženo zadovoljstvo i sveopšti uspjeh je ono što treba da očekujete. Tokom maja, četiri planete će imati snažan uticaj na Lavove, Bikove i Vodolije. Ovo ne treba da vas plaši. U ovom periodu dobićete priliku da radite na sebi i postavite prioritete u svom životu. Snažan uticaj Venere osjetićete od polovine maja, kada će ona upravljati vašim poslovnim odnosima i donositi vam novac.

Bik – privlačite novac i dobijate pozitivne povratne informacije

Ovaj mjesec je sjajna prilika za Bika da preispita svoje finansijske ciljeve, planove uštede novca i traženja povišice. Međutim, novac nije jedino o čemu će Bik razmišljati. Biće pohvaljen za svoja dostignuća, i dobiće priliku da drugima pokaže svoj talenat.

Lav – osjećaćete se motivisano i isticaćete svoje ime

Merkur tokom maja utiče na to da Lav intenzivno misli na posao. Lav je spreman u narednom periodu da preuzme odgovornost za svoj rad kao i da za to bude pohvaljen. Hrabrost je odlika koja najbolje opisuje Lava ovog maja. Upuštaće se u brojne rizične situacije i izvojevati pobjede iz njih. Osim toga Lav će se osjećati i inovativno što će mu pružiti brojne mogućnosti.

Vodolija– imaćete mnogo energije

Mars planeta ambicije predvodiće Vodolije tokom mjeseca maja. Vodilija će imati u sebi mnogo pozitivne energije koja će joj omogućiti da ostvari svoje ciljeve. Strijemiće ka visinama i dostizaće ih. Pod naletom energije, Vodolija će biti ekstremno motivisana da da najbolje od sebe, i dobije ono što zaslužuje.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,