Petak, 5. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ovi znakovi uvijek imaju štek za “crne dane”, putovanja i druge vrijedne stvari

Vjerovali ili ne, ali vaš horoskopski znak određuje koliko dobro raspolažete sa novcem.

Osobe rođene u znaku Blizanaca, Lava i Strijelca su velike trošadžije i često potroše više od onog što zarade.

S druge strane, druga tri horoskopska znaka znaju kako s novcem i mogu drugima da daju dobar primjer, prenosi Super žena.

Bik

Bikovi su jednako dobri u štednji novca kao što su u zarađivanju. Oni su vrlo marljive i savjesne osobe kojima ne pada na pamet da se zadužuju ili ulaze u velike minuse i uvijek imaju otvorenu barem jednu štednju, što za hitne slučajeve, što za putovanja na koja žele da odu i slične luksuze.

Rak

Rakovi su izrazito dobri kada je u pitanju finansijska stabilnost. Osobe rođene u ovom znaku su vrlo radne, a stalan prihod im je jako bitan. Oni vole i da štede i da ulažu svoj novac jer žele da budu sigurni čak i kada stvari pođu po zlu. Rakovi nikada ne troše na nepotrebne stvari, a rizik preziru više od ičega.

Jarac

Jarčevi su jako dobri s organizacijom finansija, što svojih, što tuđih. Iako ih mnogi nazivaju škrticama, Jarčevi u stvari samo ne vole da troše novac na prolazne, bespotrebne stvari koje nakon nekog vremena izgube svu vrijednost. Baš kao i Rakovima, jako su im bitni stalan prihod i solidna štednja kako bi znali da je njihova porodica sigurna u svakom trenutku. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,