Četvrtak, 9. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ovi su horoskopski znakovi najgori saputnici na putovanju

Preuzmite sliku

Ništa nije bolje od odlaska na putovanje sa svojim najdražima.

Putovanje s prijateljima ili porodicom može biti nezaboravna avantura, ali postoje znakovi Zodijaka koji ne vole improvizirati i žele se pod svaku cijenu držati unaprijed zacrtanog plana, a to svima kvari doživljaj. Ovo je lista horoskopskih znakova s kojima je naporno putovati.

Rak

Rakovima odlazak na putovanje zahtijeva puno planiranja i pripreme, no rijetko kada sve ide kako su zamislili. Bilo da se radi o propaloj rezervaciji ili boravku koji nije ispunio očekivanja, Rak će sve duboko proživljavati. Dovoljna je i najmanja sitnica da se ove osjetljive duše uzrujaju i rasplaču, nakon čega se ne uspijevaju oraspoložiti sve do kraja putovanja.

Bik

Bikovima je putovanje sjajna prilika da kušaju gastronomske specijalitete koje inače nemaju priliku isprobati. Oni su veliki gurmani koji se uznemire ako im je uskraćena mogućnost da u svakom trenutku jedu ono što žele, i tada se počinju duriti. Ne uzimaju o obzir da je drugima možda važnije nešto drugo od hrane, primjerice razgledavanje znamenitosti, zabava i upoznavanje novih ljudi.

Djevica

Djevice su i na putovanju dežurni kritičari. Dođe li do bilo kakvog odstupanja od plana, manjeg kašnjenja ili neke druge poteškoće koju nisu predvidjele, one to neće prestati spominjati. Ako sve ne bude kako su zamislile, doživjet će to kao propast. Možete računati na to da će tijekom cijelog boravka samo kukati i svima kvariti doživljaj. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,