Četvrtak, 21. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovi horoskopski znakovi su nemilosrdni kad nešto nije kako oni žele

Preuzmite sliku

Popularno

Ako možete da izbjegnete njihov bijes, ne inatite se i klonite ih se. U suprotnom, neće biti prijatno.

Kao što među znakovima Zodijaka imate svijetle primjere fleksibilnosti i tolerancije (gledamo u vas, Vodolije i Strijelčevi!), tako ima i onih koji neće lako preći preko toga da nije po njihovom. Kao da to nije dovoljno, dugo će to pamtiti i uzeti vam za zlo, prenosi Super žena.

Jarac

U slučaju Jarčeva, jedan od glavnih problema je kontrola: ona mora da bude u potpunosti i uvijek u njihovim rukama.
Kada im naiđe “žuta minuta”, najbolje bi bilo da im se ne nađete u vidokrugu, a ona nailazi vrlo lako ― u jednom trenutku se smijete, u sljedećem osjećate bijes Jarca.

Blizanci

Iako na prvi pogled deluju kao odlično društvo, Blizanci su skloni dvoličnosti: provešće cijelo veče ogovarajući s vama nekog prijatelja, da bi već sutradan s njim ogovarali vas.

Uz to, važe za zlopamtila među pripadnicima Zodijaka i, ako im jednom uradite nešto nažao, makar i nenamerno, makar i godinama kasnije, oni će to iz šešira izvući kao argument.

Vaga

Ako u društvu postoji neko ko će drugoj osobi reći: “Kako si se to obukla? Nećeš valjda takva! Molim te, idi i presvuci se, neću da idem s tobom takvom”, ona je uvijek i samo Vaga. Iako nisu zlonamjerne, Vage umiju da budu vrlo površne i ne kriju da su opsjednute izgledom, pa mogu da povrijede druge iako im to nije namjera.

Lav

Ne, Lavovi, nasuprot uvriježenom mišljenju, nisu zločesti, ali definitivno umiju da ostave takav utisak. Za to treba okriviti urođenu lavovsku egocentričnost, pa mogu da budu izuzetno neprijatni ako, recimo, ne idete u kafić u koji oni žele da idu.

Škorpija

Kada se okome na nekoga, osobe rođene krajem oktobra i početkom novemba jednostavno nemaju milosti. Ne umiju da pređu preko nečega što im ne odgovara, naročito ako zaista jesu žrtva kojoj je naneta neka nepravda.
Često imaju problem u velikim grupama jer ih neki ljudi izbjegavaju zbog ove njihove osobine, a nesvjesno umiju da budu i vrlo bahati.

Ribe

Zodijački kraljevi pasivne agresije! Ukoliko im se usprotivite, makar i oko nečega banalnog, spremite se za cijeli arsenal primjedbi i komentara zbog kojih ćete osjetiti kako energija curi iz vas. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,