Subota, 23. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovi horoskopski znakovi odlično podnose stresne situacije

Preuzmite sliku

Način na koji se odnosite prema stresu otkriva mnogo o vama.

Nesumnjivo je svako od nas iskusio kako izgleda biti na izmaku živaca tokom godine koju smo konačno ostavili iza sebe. Dok pripremate važnu prezentaciju, poklopac sa ručkom poskakuje na šporetu a vaš mališan je baš u tom trenutku odlučio da su zidovi vaše dnevne sobe kao stvoreni za oslikavanje njegovog najnovijeg remek djela. Zvuči poznato? Šta radite u ovakvoj situaciji? Mnogo toga zavisi prvenstveno od vašeg znaka u Zodijaku. Otkrivamo vam danas koji to znaci odlično podnose stresne situacije, sa astrološkog aspekta, prenosi Ženski Magazin.

Strijelac

Da li je inbox sa 300 nepročitanih poruka zaista važan u cijeloj slici Strijelčevog postojanja? Ni blizu. Pod vladavinom Jupitera, planete širenja Strijelac vidi život iz ptičije perspektive. On se uzdiže graciozno iznad sitnih problema i drama koje teže ka tome da mu zagorčaju život. Strijelac nastoji da pronikne do srži problema kako bi ga riješio, ostavljajući pri tom trivijalnosti po strani. Strijelac sebe uvijek stavlja u ulogu osobe koja problem posmatra sa strane. Neuredna soba nije nešto o čemu će jedan Strijelac pretjerano da brine, ne dok ima u planu istraživanje novog svijeta.

Ribe

Ribe su često izgubljene u svom svijetu snova, a to može da bude pozitivna stavka u ovom haotičnom svijetu kada nam je svima potrebno da malo pobjegnemo od realnosti. Ribe imaju urođen instinkt za detekciju problema i njihovo premošćavanje. One nisu paničari po prirodi i znaju da se sve može riješiti, samo je pitanje vremena i trenutka. Takođe Ribe su u stanju da se više bave problemima drugih, ostavljajući svoje po strani da čekaju. Ribe su tu da nas podsjete da je nesebičnost vrlina i da jedni drugima u teškim vremenima treba da budemo oslonac a ne dodatno opterećenje.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,