Utorak, 26. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ovi horoskopski znakovi nisu spremni za kompromis u vezi

Svi koji su nekad imali nesporazum u vezi znaju koliko je teško postići kompromis kojim bi bile zadovoljne obje strane. Neki od nas su spremni na svakakve žrtve radi mira i sklada, dok se drugi rijetko odlučuju popustiti i ne žele ni pomisliti na kompromise, piše Elite Daily.

Ova četiri horoskopska znaka posebno se izdvajaju po svojoj nespremnosti na kompromis.

Bik

Bikovi su zabavni, sentimentalni, pažljivi i odani pod svaku cijenu. Međutim, kada se trebaju riješiti nesporazumi, nisu raspoloženi za suradnju. U slučaju rasprave njihova tvrdoglavost može prevladati i zatvoriti sve kanale komunikacije. Za rođene u ovom horoskopskom znaku jako je važno da nauče barem katkad vidjeti stvari iz drugog kuta, umjesto držati se isključivo svoje tačke gledišta, prenosi index.hr.

Lav

Kao službene dive horoskopa, Lavovi rijetko smatraju da su potrebe drugih podjednako važne kao i njihove. Ovo ne znači da ne vole svog partnera ili da im nije stalo, nego da se generalno osjećaju nelagodno kada moraju nešto promijeniti ili se prilagoditi. Oni mogu odugovlačiti dok ne naprave korak zbog čega ostaju u nefunkcionalnoj vezi pa se zbog svoje tvrdoglavosti često osjećaju kao da stoje na mjestu.

Škorpija

Škorpije su neustrašivi i tvrdoglavi pa čak i u otežanim uslovima nastavljaju po starom. Usprkos svom unutarnjem otporu prema kompromisu, uz određeno ohrabrenje i dobru komunikaciju, Škorpije mogu polako početi biti samosvjesniji. Čak i sa svojim manama, pripadnici ovog znaka mogu biti fascinantni, mudri i nevjerojatno seksi. Ako vam nije teško nositi se s njihovom tvrdoglavošću, oni mogu biti pažljivi i inspirativni partneri.

Jarac

Jarčevi su poznati po tome što cijene pravednost i poštenje iznad svega. Njihova jaka uvjerenja čine ih nevjerovatnim braniteljima i zaštitnicima, ali kada se radi o ljubavi, navođenje Jarca da se nađete na sredini može potrajati vječno. Kao zemljani znak, Jarac je vjerovatno najstabilniji od horoskopskih znakova. Međutim, pripadnici ovog znaka često se bore za svoja prava i osuđuju drugog kada pokušavaju uzeti u obzir potrebe partnera koje su u opreci s njihovim potrebama. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,