Nedjelja, 24. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovi horoskopski znakovi nikako ne podnose Dan zaljubljenih

Preuzmite sliku

Ako Dan zaljubljenih nije vaš dan i obrnuto, možda biste za to mogli da krivite zvijezde. Prema astrologinji Lisi Stardast, četiri znaka nikako ne mogu podneti Dan zaljubljenih, a tri ga obožavaju.

Ovi znakovi nikako ne podnose Dan zaljubljenih.

Jarac – Iako su romantični i puno ulažu u svoj odnos, oni će više cijeniti sitnice nego pretjerivanje i skupe poklone. S njima je najbolje da preskočite rezervaciju za restoran i odlučite se za nešto smislenije i privatnije.

Vodolija – Dan zaljubljenih protivi se svemu onome što Vodolije vole, a to su smislene i istinske interakcije dvoje ljudi. Oni ne vole da dobijaju slatkiše i medvjediće. Radije im poklonite knjigu o temi za koju su naveli da ih zanima. Ako želite da budete s njima, naučite njihov ljubavni jezik.

 • Ovan – Ovnovi znaju da su broj jedan i da im ne treba ‘parada’ da bi to osjetili. Radije bi proveli sjajno veče u malom pabu nego na romantičnoj večeri. Ako ste u vezi s Ovnom, nemojte ga preplaviti s ljubavlju u javnosti. To će samo stvoriti napetost.

  Strijelac – Vrlo su jasni u pogledu svojih osjećanja i zbog toga ne vole Dan zaljubljenih. Svojim partnerima stalno daju do znanja kako se osjećaju s njima, ali i da ne vole romantiku. Zato, ne trošite novac na skupe ruže. Isto tako, nemojte očekivati neki romantični gest za Dan zaljubljenih, jer ćete to vjerovatnije dobiti slučajno, nekog najnormalnijeg utorka.

  S druge strane, ovi znakovi Zodijaka provešće odličan Dan zaljubljenih.

  Bik – Na Dan zaljubljenih, mjesec će kliziti kroz njihov sektor odnosa i braka, što znači da će se mnogi Bikovi približiti svom partneru ili pronaći ljubav. Budući da su oni najveći hedonisti u Zodijaku, mogu Dan zaljubljenih učini najstrašnijim i najromantičnijim danom. Tačnije, spremni su napraviti svašta kako bi se njihov partner osjećao voljenim.

 • Rak – Rak nije uvek najjasniji znak, pogotovo kada se radi o ljubavnim osjećajima. Ali, oni će se za Dan zaljubljenih osjećati jako nadahnuto i motivisano. Tog dana će biti ispunjeni dubokim strastvenim raspoloženjem.

  Lav – Lav je jedan od najekspresivnijih znakova Zodijaka, pa ne čudi da ih privlači praznik koji podstiče njihovo izražavanje i pruža im priliku da budu u centru pažnje. Najvjerovatnije će kupiti najvećeg medvjedića na polici ili uživati u najčudnijem gestu. Planete će omogućiti Lavu još veće nadahnuće za Dan zaljubljenih nego inače. Ipak, ako izlazite s Lavom, pripremite se za puno iznenađenja i budite spremni na igru kako biste ih impresionirali. (novosti.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje