Nedjelja, 25. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovi horoskopski znakovi kada su solo, oni su najnesretniji od svih…

Preuzmite sliku

Za neke horoskopske znakove je veza koja dobro funkcioniše najbitnija. Međutim, ako ovim horoskopskim znakovima pukne veza i moraju da budu sami, oni su najnesretniji od svih.

Blizanci

Rođeni u znaku Blizanaca vrlo su društveni i rado sklapaju nove kontakte. S njima može da se razgovara o svemu, pa vole da razmjenjuju iskustva. Međutim, bez redovnog kontakta ubrzo počnu da se osjećaju usamljeno. Tako im je i u solo-fazi. Osjećaju se napušteno, pa im užasno nedostaje neko da bude uvijek uz njih, prenosi prva.rs.

Vaga

Vaga je jedan od najdruštvenijih znakova i voli kontakt s ljudima oko sebe. Teži harmoniji i vrlo je brižna. Njeni društveni kvaliteti pomažu joj da brzo sklapa nova prijateljstva i veze. Ali Vage se bez partnera i ljubavi osjećaju usamljeno i mogu da budu vrlo nesretne.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka vole da su okruženi mnoštvom ljudi. Vodolija je vrlo društvena osoba i voli da putuje sa ekipom. Dobra grupna dinamika jako je bitna za nju i bez redovnih kontakata osjeća se usamljeno. Tako je i sa vezama. S partnerom je ovaj horoskopski znak mnogo srećtniji i pun je elana i radosti.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,