Srijeda, 16. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovi horoskopski znakovi imaju najviše harizme i ‘osvajaju’ bez muke

Preuzmite sliku

Jednostavno rečeno harizma je sposobnost privlačenja ljudi, a iako se ta sposobnost može donekle razvijati  ona je prvenstveno urođena crta ličnosti za koju su zaslužne i zvijezde pod kojima ste rođeni.

Promatrajući znakove Zodijaka, astrolozi izdvajaju četiri horoskopska znaka koji imaju najviše harizme. Oni imaju tendenciju impresionirati ljude svojim šarmom i duhovitošću i odmah ‘osvijetle’ sobu kad uđu. Samopouzdani su i snažne su naravi sklone dominaciji. Uvijek se ističu iz mase te imaju atraktivnu ličnost.

Bik

Bikovi imaju intenzivnu osobnost i ne odmaraju se dok ne dobiju ono što žele. Imaju snažno i moćno ponašanje i opremljeni su prirodnim kvalitetama vođe. Smjeli su i neustrašivi i ne razmišljaju dvaput prije nego što kažu što im je na umu.

 • Lav

  Lavovi vole biti u centru pažnje i blagoslovljeni su takvom ličnošću. Oni su privlačni, brzog mozga i mogu zaslijepiti bilo koga svojim stilom i duhovitošću bez napora. Znaju se predstaviti i odmah privući svima pažnju.

  Škorpija

  Škorpije su harizmatični i šarmantni. Znaju impresionirati ljude i uvijek govore stvari koje druga osoba želi čuti. Oni su duhoviti, odvažni i fokusirani te imaju tendenciju ploviti kroz život s tim osobinama.

  Strijelac

  Strijelci su sarkastični i duhoviti. Oni uljepšavaju situacije svojim humorom i šarmiraju svoj put do ljudskih srca. Oni su odlični govornici i za njima se okreću glave gdje god stignu  ljudi naprosto vole biti u njihovoj blizini te ih slijediti kamo god stignu. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,