Petak, 23. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovi horoskopski znakovi bi za svoje prijatelje bez razmišljanja prošli i kroz vatru…

Preuzmite sliku

Želite da imate prijatelje koji su uvijek tu za vas i koji bi, ako je potrebno, prošli kroz vatru da budete dobro? Neki horoskopski znakovi su najvjerniji saputnici i jako njeguju svoja prijateljstva. Ovi horoskopski znakovi učinili bi sve za svoje prijatelje…

Škorpija

Škorpija hoda i preko “leševa” ako je potrebno. Ali, jednom kad ovaj horoskopski znak nekoga primi u svoje srce, prošao bi kroz vatru za tu osobu. Naime, Škorpija je nevjerovatno odana i podržava prijatelje gdje god je to moguće. To ga čini jednim od najboljih prijatelja ikad. Međutim, sa Škorpijom se ne bi trebalo svađati, jer kad ovaj horoskopski znak jednom precrta prijateljstvo, nema povratka.

Jarac

Iako Jarac ponekad može biti vrlo krut i uskih pogleda u prijateljstvu, on je i dalje jedan od najvjernijih prijatelja od svih. Učinio bi sve za svoje voljene i uvijek je uz njih. Čak i ako se zaista jako ljuti i drugi ljudi ga zbog toga izbjegavaju, Jarac stoji iza svojih prijatelja.

Rak

Rak voli da razgovara sa svojim prijateljima o osjećajima i emocijama. Jednom kada se nekome otvori, slijepo vjeruje toj osobi i zaista bi prošao kroz vatru za njih. Ali, to zauzvrat očekuje i od te osobe. Naime, jedna stvar je nevjerovatno važna za Raka u prijateljstvu: međusobno povjerenje!

Djevica

Djevica često utone duboko u svoj posao i zato ima malo vremena za privatni život i svoj krug prijatelja. Čak i ako ne može tako često da prisustvuje djevojačkim večerima, zaista bi učinila sve za svoje najbliže prijatelje. Ona je izuzetno brižna, pa čim najbolji prijatelj ima problem, Djevica potrči da razgovara s njim i cijelu noć ako je potrebno. Nevjerovatno je odana, piše Miss7.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,