Subota, 6. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ovi horoskopski znakovi bez mnogo razmišljanja stupaju u brak: Da li ste među njima?

Neki parovi će biti u sretnoj vezi nekoliko godina prije nego što uopšte pomisle na brak, dok su oni drugi u stanju da se upoznaju s nekim, vjere nakon pet dana i vjenčaju već sljedećeg mjeseca.

Kada govorimo o ovoj drugoj kategoriji, postoje tri horoskopska znaka koji će se brže vjeriti od ostalih. Njihove veze najčešće brzo napreduju, jednog dana upoznaju partnera na aplikaciji za upoznavanje, već drugog ližu markice da pošalju pozivnice za svoj omiljeni dan. Naravno, astrologija nije jedini faktor koji se računa kada određujemo koliko brzo će neko biti spreman da definiše sopstvenu vezu. Neki ljudi jednostavno znaju šta žele; dugu vezu, žele da se vežu i spremni su da to dobiju što prije. Bilo da se ste se vjerili poslije pet minuta ili poslije pet godina, najbitnije je da oboje (vi i vaš partner) želite iste stvari.

Ovan

Ovan je vatreni znak i ne voli dugo da razmišlja. Umjesto toga, on brzo odlučuje i time čini život zanimljivijim. Čak i ako to znači da će se vjeriti odmah nakon upoznavanja određene osobe. Ovan neće dozvoliti da ga porodica i prijatelji uspore, da ga tjeraju da se opusti ili da duže razmišlja, jer je to ipak bitna odluka. Oni ne shvataju da samo troše svoje i njegovo dragocijeno vrijeme. Ako je Ovan odlučio da je zaljubljen u svog partnera, jedini logični sljedeći korak je vjeridba, jer jedino tako veza ide naprijed. Ovnovi su orjentisani na ostvarivanje ciljeva, pa ako im je brak na umu već nekoliko godina i ako su upoznali pravu osobu, oni neće dugo čekati da to ostvare.

 • Rak

  Rak je nevjerovatno nježan i pažljiv, pa sama ideja o komforu i udobnosti sa partnerom u dugoj vezi, zvuči veoma primamljivo. Rak je potpuno spreman za vezivanje i sigurnost. Oni oduvijek sanjaju o braku. Onog momenta kad upoznaju pravog partnera, oni neće željeti ništa sem vjenčanja, djece i psa. Rak je veoma ljubomoran znak, što može biti još jedna osobina koja ih vezuje za duge veze. Iako brak ne garantuje sigurnost, ako postane zavidan, jer se neko vjenčao prije njega, brza vjeridba može zvučati kao odlična ideja u tom momentu.

  Lav

  Lav voli da je u centru pažnje, a pošto vas ništa ne stavi u centar kao vjenčanje, oni definitivno neće razmišljati prije nego što se vjere. Lav će veoma lako i brzo napraviti planove za svoj veliki dan. Od benda, toga šta će obući i koga žele da pozovu. Ovaj znak će, najvjerovatnije, odmah nakon vjeridbe početi da planira svoje vjenčanje. Bez obzira na sve, Lav neće zaboraviti svog partnera. Ovaj znak je strastven, vjeran i brižan. Lav može da se izgubi u radostima planiranja vjenčanja, ali oni su tu zbog prave ljubavi i prilikom planiranja uzeće partnerove želje u obzir. (Telegraf.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,