Petak, 7. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ove znakove čeka proljeće iz snova: Nevjerovatna energija, snažne emocije, poslovni obrti

Iako kalendarski nismo još toliko blizu proljeća, astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva kojim znacima Zodijaka se na proljeće osmjehuje sreća.

Ova tri znaka mogu se nadati nevjerovatnoj energiji i snažnim emocijama, kao i iznenadnim poslovnim obrtima.

Vodolija

Budite spremni na nova poznanstva. Preko njih možete upoznati poslovne partnere koji će kasnije u vašoj karijeri odigrati važnu ulogu. Može vam se ovog proljeća desiti jedna velika ljubav. Pojaviće se neko ko će vas osvojiti na prvi pogled svojim šarmom i intelektom. Ta osoba ići će ispred vremena, baš kao i vi, ali ćete savršeno pratiti korak jedno drugom. Zato, sretno buđenje emocija, ovog proljeća. Uspjet ćete da razriješite neke komplikovane situacije, koje su, izgleda, mjesecima “sjedile za vašim vratom”.

Blizanci

Proljeće donosi promjene kada je vaš znak u pitanju. Možda i najznačajnije promjene u cijelom Zodijaku. Pratite svoje srce, osluškujte kuda vas vodi, ne plašite se emocija i nećete pogriješiti. Ovog proljeća možda svi oni koji su sumnjali u vas i neke vaše sposobnosti, budu morali da skinu kapu pred vašim podvizima. Jednostavno, za vas neće biti prepreka. Dokazat ćete se najprije sebi, a onda i drugima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, riješit će se, ali posredstvom nekih drugih osoba. Očekujte pomoć kojoj ni u snu niste mogli da se nadate.

Vaga

Bićete puni neke pozitivne energije i želje za novitetima. Činit ćete mnogima, a onda će se te zasluge nenadano vraćati. Proljeće će u vama donijeti jedno potpuno buđenje, čak i sa partnerom. Sve ono što je bilo mrtvo ili uspavano, dobit će novu snagu i volju. Slobodni će imati nekoliko ponuda, ali uključite svoj razum, kako vas požuda ne bi odvela u pogrešne ruke. Nemojte se začuditi ako vam komplimenti suprotnog pola budu pristizali dok sjedite u kafiću – vi ćete plijeniti ovog proljeća. (Telegraf.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,