Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ove je horoskopske znakove nemoguće prevariti: Prozrijeće vaše namjere i prije izgovorene riječi

Preuzmite sliku

Popularno

Neke ljude možete prevesti žedne preko vode, no neki prozru vaše namjere i prije nego što ste izustili riječ. To su takozvani ljudski detektori laži, pojedinci kojima ne promiče nijedna sitnica i koji bi zbog izvanrednog dara opažanja i analitičkog uma mogli biti sjajni detektivi. Otkrijte koje horoskopske znakove nikada ne možete prevariti.

Škorpija

Škorpije su pravi detektivi koje je nemoguće prevariti. Kombinacija njihove izoštrene intuicije i dobrog oka za detalje pomaže im da svakoga u trenu ispravno procijene. Ponekad im ni samima nije jasno zbog čega im neko nije sjeo, no vrijeme pokaže da su bili u pravu. Ovi ljudi ne podnose laži pa neće odustati dok ne raskrinkaju onoga ko je neiskren, a pritom ne pokazuju nimalo milosti, prenosi index.hr.

Djevica

Analitične Djevice primjećuju svaki detalj i vide ono što je drugima promaknulo. Primijetit će po govoru tijela, izrazu lica ili intonaciji kada netko nije iskren, no neće ga napasti. Mudro će šutjeti i pustiti ga da se sam uplete u mrežu svojih laži. Ovom će reakcijom postići još snažniji učinak jer će se neiskrena soba osjetiti posramljeno.

Blizanci

Blizanci su poznati po znatiželjnom umu, ali i po sposobnosti za čitanje između redaka. Mogu brzo primijetiti da neko nije iskren analizirajući njegove riječi i govor tijela. Kako bi bili sigurni da su u pravu, postavljaju mnoga pitanja i pritom obraćaju pažnju na svaki detalj. Nakon toga neće razotkriti lažljivca i osramotiti ga, već će sve okrenuti na šalu.

Jarac

Jarci su skeptični, što ih same po sebi čini suzdržanima i sumnjičavima prema novim informacijama. Oni svemu prilaze s oprezom i za njih je sve neistina dok se ne dokaže suprotno. S godinama su postali cinični i naučili su u ljudima vidjeti negativnosti pa im je to način da se zaštite od mogućih laži i podmetanja.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,