Četvrtak, 23. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ove horoskopske znakove zanima samo ozbiljna veza

Preuzmite sliku

Ne vole svi ljudi kratke romanse i neobvezujući flert. Postoje znakovi zodijaka kojima je potrebna naklonost, intimnost i međusobno razumijevanje, prenosi Ženski magazin.

Ko su oni?

Otkrivamo vam u nastavku četiri znaka zodijaka, kojima ne bi trebalo da nudite kratkoročne veze:

Rak

Predstavnici ovog znaka su sentimentalni i romantični. Usmjereni su na ozbiljnu duboku vezu sa partnerom. Ako vas zanima Rak, budite spremni na činjenicu da je ovo za duže vrijeme. Odnos sa njima biće pouzdan, i trajan. Željeće da zna sve o vama prije prelaska na sljedeći korak.

Škorpija

Škorpija preferira izgradnju dugotrajnih odnosa. Ovo se ne odnosi samo na ljubav, već i na prijateljstvo. Ono što je najvažnije, Škorpija treba da dobije potpune informacije o nekoj osobi i pažljivo ih prouči. Takođe može biti izuzetno ljubomoran, vjerujući da bi njegova druga polovina trebalo pripadati samo njemu.

Vodolija

Vodolija – mislioci koji vole biti sami. Predstavnici ovog znaka dugo će sjediti i analizirati sve prednosti i nedostatke ljudskih odnosa prije nego što izađu na prvi sastanak. Ali ako se riješe, onda bi ta veza trebalo biti jaka i ozbiljna.

Ribe

Ovo je vjerovatno najosjetljiviji znak od svih. Ribe žude za jakom emotivnom vezom sa partnerom. To znači da im treba vremena da dobro upoznaju osobu. To je ono što će Ribama omogućiti da shvate da li mu to može biti dozvoljeno u životu ili ne. Kratkoročne i nesmotrene veze Ribe uopšte ne zanimaju. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,