Ponedjeljak, 26. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ove horoskopske znakove na jesen čeka životni preokret

Jesen je vrijeme promjena i novih dostignuća. Ljudi nakon ljetnih odmora dobivaju snagu i pokušavaju nešto promijeniti u životu.

To može biti promjena posla, položaja ili čak područje rada, kao i promjena partnera ili možda kupovina nekretnine. Svima se život mijenja, ali ovih 5 horoskopskih znakova mogu očekivati dramatične životne preokrete!

Vaga

Vage na jesen očekuju dramatične promjene u ličnom životu. Neki predstavnici ovog znaka napokon će moći preći u novi odnos s partnerom, to može biti ili ponuda da živite zajedno ili bračna ponuda.

 • Blizanci

  Jesen može radikalno promijeniti život Blizanaca. Blizanci su dugo sanjali da se konačno oslobode “uredskog ropstva” i da počnu raditi nešto kreativnije i zanimljivije. Talentirani Blizanci teško se snalaze u rasporedima i rutinama. Žele imati više slobode za svoju kreativnost. Upravo tu slobodu će im na jesen donijeti sudbina. Blizanci ovu priliku ne smiju propustiti.

  Djevica

  Marljivim Djevicama na jesen stiže unaprjeđenje na poslovnom planu. Samo se ne smijete plašiti odgovornosti koja će “pasti” na vas s novom funkcijom.

 • Ovan

  Na jesen velike promjene stižu i u život Ovnova. Pripadnici ovog znaka navikli su raditi i odlučivati brzo; teško im je sjediti i mirno čekati. Njihova impulzivnost će im na jesen konačno donijeti dobre stvari. Mnogim Ovnovima bit će ponuđen zanimljiv i složen projekt na poslu, koji će podrazumijevati ne samo povećanje prihoda, već i mogući prelazak na višu poziciju.

  Vodolija

  Vodolija će se također suočiti s dramatičnim promjenama u privatnom životu. Vodolije, isto kao i Blizanci, jako cijene slobodu i ponekad su zbog nje spremni odreći se svega i svih. Na jesen mnogi predstavnici ovog znaka mogu primiti “neočekivani” udarac – voljena osoba iznijet će ultimatum ili podnijeti zahtjev za razvod ili najaviti raskid. (stil.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,