Ponedjeljak, 24. Juni 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ovaj horoskopski znak je veliki borac, ali je i nemilosrdan do bola

U ovom tekstu dijelimo 9 savjeta kao upozorenje o intenzivnom ponašanju i emocijama ovog horoskopskog znaka.

Lav je jedan od najsloženijih i najzahtjevnijih znakova zodijaka, posebno kada je riječ o međuljudskim odnosima, piše Cosmopolitan.rs.

Lav može biti vrlo konkurentan 

Lavovi stoje na zemlji i bore se! Oni zapravo ne žele biti povrijeđeni u društvenim sukobima, oni su razdraženi od ljudi s različitim mišljenjem i žele se dokazati dostojnim ispred svih.

Mogu biti prilično nemilosrdni 

Ponekad znaju promijeniti način na koji misle i djeluju, ispadaju u emocijama i bijesu, čak postaju agresivni. Oni imaju vrelu krv i jako su strastveni, pa kad žele nešto, nije im teško da budu nemilosrdni da to dobiju.

Lav ne odustaje, nikada 

Njihova dosljednost jednostavno nadahnjuje. Oni su borci, kao što smo rekli, ali nisu baš impulsivni kao što se čine – oni koriste inteligenciju i racionalnost, boritće se do posljednjeg trenutka i nikada neće odustati.

Lavovi su vođe 

Lav se smatra prirodnim vođom. Imaju velike osobine za upravljanje grupom i imaju dominantnu energiju koja je korisna za vodeće mjesto u društvenim krugovima.

Oni žude da budu u centru pažnje 

Lavovi su ludi za pažnjom, to je sigurno! Oni žele biti u centru pažnje i očito uživaju imati sve oči na njima.

Lavovi su često najplemenitiji duše 

To je nešto što igra veliku ulogu u vezi – oni su davatelji i žele dijeliti svoje materijalno vlasništvo s onima koje vole. S druge strane, oni nisu rezervisani kada se radi o emocijama, oni se lako otvaraju, ali samo ako istinski vjeruju svojim partnerima.

Oni su izuzetno lojalni ljudi 

Sjećaš li se kad smo rekli da se ne bi trebao osjećati zastrašujuće zbog njihovog divljeg duha i potrebe za pažnjom? Pa, to je razlog zašto su oni veoma lojalni i nikad ih nećete vidjeti da varaju. Drže se svojih partnera, bez obzira na sve.

Vole pohvale 

Već ste to pretpostavili, možemo se kladiti! Vole da im se kaže kako su pametni i lijepi, vole biti pohvaljeni od strane svojih partnera i žele se osjećati kao najvažnija stvar na svijetu kada su sa svojim partnerima.

Lavovi su sigurni ljudi, ali to ne znači da oni ne mogu biti osjetljivi 

Njihovo samopouzdanje definitivno je među njihovim najboljim osobinama ličnosti. Čini se takođe da su vrlo teški i otporni, ali duboko u sebi, oni su mekani i osjetljivi. Oni su emocionalna bića s jakim osjećajima, pa ako želite uspješan odnos, pokušajte ih vidjeti iz ove tačke gledišta. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,