Četvrtak, 4. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ova tri horoskopska znaka pokazuju mnogo narcisoidnih osobina

Preuzmite sliku

Ako ste ikad imali posla s narcisom, vjerovatno je to iskustvo koje ne želite da ponovite. Ako niste, onda je to iskustvo koje svakako želite da preskočite.

Ne kažemo da su svi ljudi rođeni u ovim znakovima narcisi, ali, kako navodi Your Tango, ova tri znaka pokazuju mnogo narcisoidnih osobina.

Bik

Bikovi ponekad vjeruju da su bolji od svih i da zaslužuju više od ostalih. Nedostaje im empatije jer ako se nešto ne događa njima, nemaju potrebu da razmišljaju o tome.

Tvrdoglavi su i žele da uvek bude po njihovom, a često imaju problema s ljutnjom. Pravi su majstori u manipulaciji, te znaju da budu plitki i materijalisti.

Lav

Lavovi su tako puni sebe da je teško ne zaključiti da su narcisi. Uvjereni su da se cijeli svijet vrti oko njih i da će tako i ostati šta god oni radili.  Iako djeluje kao da su puni samopouzdanja, vrlo su nesigurni, što je osobina narcisa, prenosi index.hr.

Škorpija

Ako se dobro osjećaju, Škorpije ne pokazuju narcisističko ponašanje, ali ako ih je neko izdao ili povrijedio, odmah će se fokusirati na osvetu i neće ih biti briga koga će time povrijediti.

Njihova osveta je hladna i proračunata, a ponekad kao da ne vide ništa loše u tome da iskoriste druge kako bi došli do svojih ciljeva. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,