Nedjelja, 25. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ova tri horoskopska znaka ne mogu da se oslobode prošlosti

Preuzmite sliku

Ukoliko pratite astrologiju, onda sigurno znate da period retrogradnog Merkura, koji je sada iza nas, karakteriše i činjenica da se u naš život vraćaju bivše ljubavi.

Međutim, predstavnici nekih znakova zodijaka, čak i bez astrološke pozadine, stalno se osvrću i ne znaju kako da žive u sadašnjosti (a da ne govorimo o budućnosti), prenosi Ženski Magazin.

I, prema horoskopu, ovo se prije svega odnosi na ovo trojstvo.

Bik

Bikovi su poznati kao životinje ustaljenih navika. Tradicionalisti koji se teško obnavljaju na nov način i ne vole da mijenjaju svoje „stare pašnjake“. Stvari koje su dobro funkcionisale u prošlosti, ovi pojedinci zadržavaju za sebe u budućnosti. I zaista, zašto mijenjati nešto kad krug odlično funkcioniše? Međutim, ova navika i dalje može zamagliti sadašnjost. Jer ako je Bik nekada bio teško povrijeđen ili prevaren, on se toga sjeća cijelog svog života – i, prema astrolozima, biće mu teško vjerovati u budućnosti.

Rak

Rakovi su jedan od najemotivnijih predstavnika Zodijaka. Jedna od omiljenih zabava ljudi rođenih usred ljeta je prepuštanje prošlim sjećanjima i, nažalost, prečesto zadržavanje u prošlosti. Pored toga, prema horoskopu, ovaj horoskopski znak ima tendenciju da romantizuje stare veze i zato neprestano razmišlja o prošlim ljubavima. „Šta ako se sve može vratiti?“

Škorpija

Možda je ovo znak koji se nalbolje sveti od svih koje ste ikada upoznali! Izuzetno je malo vjerovatno da će Škorpija oprostiti nezadovoljstvo nekome ko je povrijedio njegova osjećanja u prošlosti, čak i godinama nakon nepravde. Istovremeno, formalno, ćutaće o onome što se dogodilo, ali kad ga sretne, neprestano će se mentalno vraćati u neprijatnu situaciju. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,