Četvrtak, 8. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ova tri horoskopska znaka čeka novembar pun ljubavi

Preuzmite sliku

Ljubav se ovaj mjesec smiješi svima, a posebno ovim horoskopskim znakovima…

Novembar će za mnoge horoskopske znakove donijeti ljubav, ljubav i još ljubavi, a posebno za ova tri. Ipak, ne radi se uvijek o romantičnoj ljubavi, iako će i nje biti na pretek. U pitanju je i ljubav prema samoj sebi i svom domu, navikama i svakodnevnom životu. Planetarna šetnja tokom studenog donijet će nam svima motivaciju koju smo tražili, no ovim bi znakovima mogla potpuno promijeniti život, prenosi MissZdrava.

Strijelac

Pred strijelcima je mjesec od velike važnosti koji će na njima ostaviti trajni trag. Ne samo da se Mars u blizancima nalazi u kvadratu s Neptunom u ribama spajajući dom i srce, nego se i Merkur, Venera, Sunce i mladi Mjesec pojavljuju unutar vašeg horoskopskog znaka. Posljednjih mjeseci su se strijelci nadali prosvjetljenju, a ovo je mjesec kada će napokon i doći. Sada kada dobiju tu jasnoću koja im je bila potrebna, konačno će se osjećati dovoljno samopouzdano da mogu donositi nove odluke. Te su odluke u sebi zapravo već donijeli, ali su sumnjali u njih, u ono što osjećaju te mislili da ipak mora postojati drugačiji odgovor te da rješenje nije moglo biti tako jednostavno.

Primjerice, ako vam se neko dopao, razgovor s njima je tekao lako i uživali ste u njihovom prisustvu, sigurno ste mislili da mora biti nešto zbog čega se ipak ne biste trebali prepustiti ljubavi i osjećajima. Tokom novembra nećete se tako propitivati nego ćete si dopustiti da slijedite svoju intuiciju i prvi osjećaj koji vas ponese.

Venera i Merkur u Strijelcu pomoći će vam da lakše komunicirate svoje misli kako biste mogli donositi prave odluke posebno kada je u pitanju ljubav. Budući da će to potaknuti i ljubav prema sebi, također ćete se bolje osjećati što će pozitivno uticati na romantične odnos. Pozicija Marsa pomaže vam prekinuti vezu koja nije zdrava za vas, no to se ne odnosi samo na ljubavnu vezu, nego i vezu između vas i posla ili drugih aspekata života.

Riba

Ono što će ribama tokom novembra pomoći da se zaljube i uživaju u ljubavi generalno je činjenica da ih ništa u tome neće sprječavati. Neće se suzdržavati i preispitivati svoju potrebu za ljubavi nego će se jednostavno prepustiti trenutku i osjećati se kao dah kroz život nosi meki oblak ljubavi.  Ako si već u vezi, postoje i šanse da ćete se ti i partner odvažiti na zajednički život, a za to je “kriv” Mars u blizancima.

Bilo da ti dolazi novi sustanar u dom ili jednostavno novi komad namještaja ili ukras, svakako ćeš se kroz novembar posebno ugodno i sretno osjećati u svom domu. Lakše čete se odvažiti i na veće obaveze u ostalim aspektima života, pa bi se promjene mogle dogoditi i na poslu ili drugdje.

Jedan od vaših omiljenih načina kako ići kroz život u svemu ovome će odlično poslužiti, a to je romantiziranje svakodnevice. Tokom novembra ćete se posebno osjećati kao da si u romantičnom filmu u kojem ste upravo vi glavna zvijezda. Zato se prepustite ovom osjećaju i uživajte u svemu što vam donosi.

Vaga

Prošlog mjeseca se Venera udružila sa Suncem u tvom znaku kako bi stvorila idealne uslove za novi početak. Ako ste iskoristili to vrijeme kako biste okrenuli novu stranicu života, sada je vrijeme da u toj novoj avanturi uživate. To ne znači da će sve biti lako i bez komplikacija, nego da ćeš čak i u njima uživati. Novo poglavlje života moglo bi donijeti i novu ljubav u tvoj život. Tvoja želja za ljubavi i bliskošću s drugima će biti posebno jaka u vrijeme pomrčine Mjeseca u znaku bika. Bik nam omogućava da se povežemo sa svojim željama i potrebama koje imamo od romantičnih odnosa.

Tokom novembra vježbat ćete postavljati jasne granice na način na koji nećete povrijediti druge ljude, nego ih još više impresionirati, a kao rezultat doći će novi odnosi u kojima uživate jer vas osoba poštuje i razumije kada je dosta. U nekim slučajevima će takve granice ipak značiti da bi iz našeg života mogla otići osoba koja ih ne može poštovati, no to nije loše, posebno jer nam položaj glavnih planeta za vagu daje savršenu podlogu za napredak i rast. To znači da ćete iako povrijeđeni takvim odlaskom, pronaći način kako se pomoriti s time i kako u buduće prepoznati osobe koje vam ne odgovaraju.

Vage će kroz novembar naučiti važne životne lekcije, ali one neće u njima stvoriti traumu nego priliku da uče u sebi i da napreduju. Neka vas ideja promjene ne zaustavi, nego vam donese osjećaj uzbuđenosti i nove avanture. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,