Četvrtak, 23. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ova tri horoskopska znaka će biti uz vas u dobru, a još više u zlu…

Preuzmite sliku

Oni će biti uz vas i kad vam je dobro u životu, a posebno kada vam teže ide…

Djevica

To su vedri i optimistični pojedinci koji rado pomažu drugima. Za njih ne postoji problem koji ne može da se riješi, tako bar pristupaju svakoj poteškoći i daju sve od sebe da naprave nešto korisno. Njihov optimizam je jak i zarazan da nerijetko rješavaju stvari koje su mnogi davno otpisali kao nerješive.

U sebi imaju senzor koji se aktivira kad je draga osoba u problemu i potrebna joj je potpora i utjeha. Jako cijene iskrenost, pa je važno s pripadnicima ovog znaka da razgovarati otvoreno i iskreno, bez puno komplikovanja sa nebitnim detaljima.

Rak

Astrolozi ljude rođene u znaku Raka smatraju najrazumnijim, najljubaznijim i jos najosjetljivijim pojedincima na svijetu. Oni su skloni druge ljude da stave na prvo mjesto. Čak i u teškim vremenima tuđa dobrobit biće im važnija od lične. Rakovi su uvijek spremni da pomognu, čak i ljudima koje možda nikad nisu vidjeli. Oni jednostavno ne mogu da odbiju da pomognu nekome ko se nađe u nevolji, prenosi Super žena.

Lav

Ljudi rođeni u ovom znaku nisu skloni da donose preuranjene zaključke, bez obzira u kakvoj situaciji se našli. Vrlo su pažljivi prema drugima i ne žele da nekoga povrijede, ni riječima ni djelima.

Lavove mnogi smatraju vrlo odanim prijateljima na koje se može osloniti. Oni će biti uz drage ljude i u najtežim vremenima, i ne samo to, daće sve od sebe da poboljšaju tu situaciju. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,