Petak, 15. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ova tri horoskopska znaka bi preživjeli i na pustom ostrvu

Preuzmite sliku

Sigurno se sjećate serije Survivor koja je bila jedno vrijeme najgledanija TV emisija.

Sjedili bismo svi porodično ispred malih ekrana i navijali za svoje omiljene takmičare koji su lovili ribu, gradili kuće od pruća, ložili vatru, borili se sa najezdom insekata i pokušavali da – prežive na pustom ostrvu. Gledajući ih kako se suočavaju sa svim tim izazovima, sigurno ste sebe zamišljali u njihovoj ulozi i pitali se – da li bi to izdržali; da li bi se slomili pod pritiskom? Ako vas još uvijek zanimaju odgovori na ova pitanja, otkivamo vam ko sa astrološkog aspekta ima najveće šanse da preživi na pustom ostrvu, prenosi Ženski Magazin.

Djevica

Djevice su po prirodi dovoljne same sebi i u dobroj su konekciji sa prirodnom oko sebe. One raspolažu praktičnim informacijama poput toga koliko ljudi mogu da prežive bez vode kao i koja vrsta crvenih bobica je bezbjedna za jelo. Djevicama vlada Merkur i kao takva Djevica pretvara svoje strahove i nade u planove za ostvarenje ciljeva. Djevice su vrlo organizovane i lako bi stvorile priritete za vrijeme boravka na pustom ostrvu.

Škorpija

Škorpije su zaintrigirane mračnim preobražajnim periodima u životu. Samim tim život na pustom ostrvu Škorpija smatra izazovom kom je dorasla. Onaj znak ima urođen odbrambeni mehanizam, kako u svakodnevnom životu (na polju emocija) tako i u prirodi kada je potrebno izbjeći katastrofu u vidu ujeda zmije. Škorpija ni pod kojim uslovom neće odustati od svoje namjere da ulovi ribu za večeru, pa makar to trajalo satima.

Strijelac

Najveće oruđe jednog Strijelca je njegov vječiti optimizam. U samotnim noćima na pustom ostrvu ovo je itakako poželjna osobina. Strijelac neće sjediti na plaži i čekati spas, već će se naoružati i smjelo zakoračiti u džunglu u potrazi za hranom. Snažna volja je ono što navodi Strijelca kroz trnovit put a osim toga oni su i odlični motivatori drugih ljudi. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje