Petak, 5. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ova četiri znaka horoskopa su najveći kradljvci pokrivača

Ako biste željeli biti dramatični, mogli biste reći da je u paklu rezerviran poseban krug za one koje kradu pokrivač i ostavljaju drugu stranu da se u nemiru okreće te budi uz zvuk cvokotanja zubi.

Šalu na stranu, većina ljudi to ne radi namjerno, već im je naprosto to navika, koliko god egoistična bila. Ako dijelite krevet s jednim od pripadnika ova četiri horoskopska znaka, možda biste trebali razmisliti o donošenju vlastite dekice u krevet.

Bik

Ako pripadnici ovog znaka nešto vole, to je da im bude udobno, mentalno i fizički. I kolko god vole imati kraj sebe nekog za grljenje, malo je vjerovatno da će zahvalnost izraziti pravednim dijeljenjem pokrivača. Malobrojni su znakovi tvrdoglavi poput Bika, tako da noć s njima često podrazumijeva igru borbe za pokrivač. Bikovi naprosto ne mogu bez redovnog seksa, puno maženja i cijele planine posteljine oko njih.

Blizanci

Blizanci su vrući, a onda su hladni. Ovaj prevrtljivi znak dualnosti mogao bi započeti noć s namjerom da podijele pokrivač, ali će ga vjerovatno jednakom odlučnošću ponovno vratiti na svoju stranu one sekudne kad im zahladi. Koliko god inteligentni bili, Blizanci su inezreli, pa je njihov način razmišljanja na prvi osjet nelagode ‘moje, moje, moje’.

Lav

Pripadnici ovog znaka su ultimativne dive te baš poput Bikova uživaju u dobrom životu. Njihov idealan krevet je ogroman i isključivo njihov, ali problem je što zapravo ne vole spavati sami. Znači, oni vole biti voljeni, ali još više vole biti ušuškani u pokrivaču.

Škorpija

Kao intenzivna, nepoznata stvorenja, Škorpije su prilično teške za shvatiti. Vole se maziti, ali im treba i njihov prostor. Iako vam možda neće djelovati podmuklo, računajte na to da će oni strateški riješiti problem pokrivača tako da će vam ga nemilosrdno iščupati ispod vas čim zaspite. Zašto to mogu tako lako? Jer su veće vjerovatnoće da će se probuditi usred noći, a oni će se praviti kako nemaju pojma šta se dogodilo. Pred samo jutro još će vas sami pokrivati kako bi ispali brižni.  Svi parovi uvijek bi u krevetu trebali imati svoje pokrivače kako bi izbjegli cijeli ovaj scenarij. Problem riješen. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,