Petak, 30. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ova četiri horoskopska znaka najčešće biraju partnere iz potpuno pogrešnih razloga

Preuzmite sliku

Zbog svoje osobnosti i potreba ova četiri znaka nerijetko iz usamljenosti, potrebe za malo pažnje ili želje za dokazivanjem biraju partnere iz potpuno krivih razloga…

Mnogo je znakova upozorenja i crvenih zastavica na početku veze, ali skloni ste ih ignorisati zbog ljubavi prema partneru. Ova četiri znaka lako padnu u ovu zamku. Provjerite jeste li među njima…

Rođeni u ovom znaku vole biti na vrhu, bilo to na profesionalnom planu ili osobnom. Mogli bi hodati s nekim samo da bi bili popularni ili da pokažu da su uspjeli doći do takvog ulova. Stoga bi mogli pasti na nekoga isključivo na temelju njihove popularnosti, a ne ličnosti, prenosi 24sata.hr.

Blizanci

Blizanci imaju potrebu biti okruženi ljudima. Ne sviđa im se ideja da budu sami. Tako se u borbi protiv svoje samoće mogu upustiti i u ljubavnu vezu. Zaljube se u skoro pa bilo koga i počnu izlaziti s njima samo da se ne bi osjećali usamljeno.

Rak

Budući da su Rakovi osjećajni, lako će pasti na nekoga ko im pruža i najmanju pažnju i ljubav. Jako se vežu za njih i na kraju im se slomi srce kad saznaju da je to bilo samo ‘igranje s njihovim osjećajima’.

Strijelac

Strijelci žele nekoga ko će im dati slobodu. Žele nekoga ko ih neće gušiti. Oni uvijek padaju na one ‘nedodirljive’ i koji ne pokazuju nimalo interesa za njih, piše Pink Villa(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,