Utorak, 24. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ova 3 znaka su vješti su manipulatori i spremni su na sve

Manipulacija ne mora da bude negativna stvar, ali se uglavnom zloupotrebljava i iskorištava zarad sopstvene dobiti, a na štetu druge osobe. 

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka sklone su splettkarenju i vješti su manipulatori…

Škorpija

Sa Škorpijom nikada ne znate na čemu ste. Kada prepoznaju lak plijen, oni potajno isplaniraju kako mogu da vas iskoriste i da vas zatim, a da i ne primjetite, potpuno izmanipulišu. Ako im se zamjerite, iako se možda tako ne čini, znajte da nećete proći nekažnjeno i da oni pomno planiraju da vam naprave neku spletku.

 • Blizanci

  Osobe rođene u znaku Blizanca neprestano mijenjaju svoje mišljenje i stavove. Zbog toga se veoma dobro prilagođavaju različitim tipovima ljudi, međutim, ne prođe mnogo vremena da neko ne raskrinka njihovu beskarakternost. Blizanci su skloni stvaranju spletki između određenih ljudi kako bi se zabavili, zbog čega ne mogu da održe dugogodišnja prijateljstva.

  Rak

  Rakovi su vrlo emotivne osobe koje su, kada se osjete ugroženo, spremne na sve. Posebno ako je riječ o ugrožavanju sigurnosti njihove porodice. Rakovi će zbog visokog koeficijenta inteligencije veoma vešto da izmanipulišu osobu čiji im se postupci ne sviđaju, pretvarajući se da su im prijatelji, a često će zaigrati i na kartu emocija kako bi postigli svoj cilj. (noizz.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,