Srijeda, 6. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Osveta slijedi kada najmanje očekujete: Ovo su najprgaviji znaci horoskopa

Preuzmite sliku

Znate li one ljude koji kada se šalite na njihov račun nabace kiseo smješak, naljute se za najmanju sitnicu i onda vam se osvete kad najmanje očekujete? E, pa oni su u horoskopu vjerovatno jedan od ova tri znaka.

Ovan

Ovan je vatreni znak i imao itekako kratak fitilj. Ako nešto je za većinu skoro neprimijetna sitnica, on to može doživjeti kao napad na njegov ego. A onda spašavaj se ko može. Njihove burne reakcije nekada su toliko nepromišljene i neopravdane, da ćete ostati bez teksta. Ukoliko se našalite na njegov račun, a on to shvati kao prozivku u stanju je da žustro odreaguje i demonstrativno napusti žurku, kafić, stan, teren… Druga varijanta je da vas uvuče u raspravu koja može trajati satima, sve dok on ne izađe kao pobjednik. Takođe je veliko zlopamtilo, nemojte to da zaboravite. Ipak, uprkos svemu, osobu u ovom znaku lijepo je imati u svom životu.

Lav

Lav i njegova sujeta koja ga sputava na svim životnim poljima. Ukoliko mu povrijedite nju, očekujte osvetu. Lav je samoživ i voli da se ponaša kao diva, pogotovo ako umisli da je oštećen ili povrijeđen na neki način. Kada zna da nema argumente za svoje tvrdnje, napustiće raspravu uz viku, galamu i lupanje vratima. Čak i kada zna da je pogriješio, neće se javiti prvi, pa makar cijeli svijet izgorio. Zbog svoje taštine žrtvuju veze i prijateljstva koje su gradili godinama. Zato ih astro svrstava u najgore prijatelje.

Škorpija

Škorpijama ne treba puno da bi se naljutile, a ako se razbjesni spremna je na niske udarce, provociranje i bockanje, vrijeđanje, a ponekad i fizički nasrne na onog ko joj je izazvao bijes. Veoma su labilne, njihove reakcije je nemoguće predvidjeti, a svaku svađu proživljavaju veoma emotivno. Kada je povrijeđena, neće biti mirna dok se ne osveti onome za koga smatra da joj je izazvao bol. Pošto se osveta jede hladna, lukavo će je kovati i čekati pravi trenutak da je sprovedu. Tako da, ako se nađete na meti Škorpijine osvetničkog pohoda, nemojte se iznenaditi što ne znate šta ste joj učinili nažao – to je mogao biti i mepromisleni komentar koji ste joj uputili prije par godina, a koga se niko ne sjeća sem zlopamtila Škorpije. (srbijadanas.com)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje