Petak, 3. Aprila 2020.
Tuzlanski.ba logo

Koronavirus u BiH

ZARAŽENI

532

OPORAVLJENI

20

UMRLI

16
Preuzmite sliku

Osobe rođene u ovim horoskopskim zakovima talentovane su gotovo za sve

Sigurno se i u vašem životu nalazi osoba koju istovremeno mrzite i divite joj se zbog svih njenih sposobnosti. Ta je osoba najvjerovatnije rođena u jednom od ovih horoskopskih znakova. Oni su multitalentovani, vrijedni i služe kao pravi uzor svima oko njih. Ipak, i oni kao i svi drugi ljudi imaju svojih nedostataka, no razlikuju se po tome što ih skrivaju dok i njih “ne pobijede” odnosno ne usavrše, piše index.hr.

Djevica

Djevice su okorjeli perfekcionisti što ih prirodno tjera da svaku vještinu dotjeraju do savršenstva. One su veliki radoholičari i nije im teško potruditi se oko bilo čega, posebno ako imaju pojačanu motivaciju.

Jarac 

Jarčevi su kraljevi organizacije i nevjerovatni radoholičari. Oni čitav život rade kao niko drugi što ih izdvaja iz mase i lansira među zvijezde. Oni se ne vole pretjerano hvaliti svojim talentima već puštaju da djela govore više od riječi.

Lav

Lavovi su toliko samouvjereni i snažni da od malena žive s mišlju da ne postoji nešto što oni ne mogu. Ono što je također sjajno kod njih je činjenica da su uvijek spremni pomoći i drugima što se tiče napretka. Za razliku od Jarčeva, Lavovi vole isticati svoje vrline jer su na njih izuzetno ponosni. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,